SENEST SET
FAVORITTER

Hammeren 16, 6800 Varde

732 m veldisponeret erhvervslejemål i eftertragtet område

307.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670114245Type : Lager & Produktion

Velbeliggende i Vardes sydøstligste bydel, tæt ved omfartsvejen, udlejes fleksibel lager/produktion med tilhørende kontorafsnit

• Velbeliggende lager-/produktion i Vardes sydøstlige erhvervsområde
• Tæt forbundet med omkringliggende vejnet, bl.a. Hovedvej 11 og Motorvej E20
• Veldisponeret lejemål med 494 m² lager og velindrettet kontorsektion på 238 m²
• Stor fleksibilitet og god loftshøjde i lagerhallen med 5,1 m. i siderne og 7,85 m. i kip
• I lejemålet medfølger ret til udendørs oplagring på det meste af den 6.748 m² store grund
• Grunden udgør i alt 6.748 m², hvor størstedelen er befæstet til tungt gods og indhegnet

Godt, regulært erhvervslejemål i Vardes sydøstligste bydel, der i mange år fungerede som hovedsæde for virksomheden Westwind, som havde administration og hovedlager på adressen.

I forbindelse med Westwinds flytning til en anden og større lokation i Varde, i ultimo 2022, blev nærværende lejemål overtaget af GPP Perimeter Protection A/S den 1. januar 2023.

I marts 2024 blev GPP Perimeter Protection A/S’ nordiske aktiviteter opkøbt af norske Garda Sikring Group, hvorfor aktiviteterne her på Hammeren 16 i Varde nu flyttes nordpå.

Ejendommen er oprindelig opført i 1997 til hhv. øldepot og materiellager for beredskabsafdelingen og består bl.a. af 2 parallelle lagerhaller på henholdsvis 494 og 708 m², der begge er opført i stålbuer og betonelementer, der udvendigt er beklædt med stålprofilplader. Begge haller har en 4,25 m. høj port i gavlen, ud mod den store befæstede plads foran bygningen. Det er alene hallen på 494 m², som nu udbydes til genudlejning – idet den anden hal selv benyttes af udlejer.

Hallen har kørefast betongulv og en attraktiv loftshøjde på 5,1 m. i siderne og 7,85 m. i kip. Den er endvidere isoleret og opvarmes med kaloriferblæsere (fjernvarme).

I forlængelse af hallen ligger et pænt og præsentabelt kontor-/administrationsafsnit, der udvendigt kendes på sine facader i røde mursten, vinduer i hvide plastrammer og det listetækkede tagpap på taget. Her er kontorer og mødelokaler i varierende størrelser, et stort personalerum med køkken, 2 omklædningsrum og særskilte toiletter. Der er gulvvarme i hele administrationsafsnittet, suppleret med en luft/luft-baseret varmepumpe til aircondition og rumopvarmning i det store, åbne kontorlokale.

I direkte tilknytning til administrationsafsnittet ligger en P-plads, med plads til ca. 20 biler, der er til fri afbenyttelse for lejer.

Selve grunden udgør 6.748 m² og er overvejende befæstet til tungt gods. Til lejemålet hører rettighed til udendørs oplagring på langt størstedelen af det befæstede areal, bortset fra et nærmere afgrænset areal foran den anden lagerhal ved siden af og på nordlig side heraf. Grunden er indhegnet og forsynet med en bred skydeport.

Alt i alt et godt og velindrettet lager-/produktionslejemål i eftertragtet erhvervsområde.

OMRÅDET:
Ejendommen er beliggende i Vardes sydøstlige bydel – i erhvervsområdet lige bagved den (for lokale folk) så velkendte ”Legeborg”, der ligger synligt ud mod Hovedvej 11, som er omfartsvejen øst om Varde.

Erhvervsområdet var her landbrugsjord indtil de første erhvervsejendomme blev opført i 1996/1997, og i dag er området delvist udbygget. Der er således stadig ubebyggede grunde at købe her i nærområdet.

Netop her er den maksimale bebyggelsesprocent på hele 50 %, mens byggeri må opføres i op til 10 meters højde. For flere informationer henvises til lokalplan nr. 662.

Området her er populært erhvervsområde – blandt andet på grund af den gode forbindelse til det omkringliggende vejnet. Her er man tæt på vigtige trafikale knudepunkter. Eksempelvis er der kun ca. 10 minutters kørsel til motorvej E20 (afkørslen ved Korskro). Ligeledes er der kun ca. 10 minutters kørsel til Esbjerg N.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Årlig leje
307.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
307.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.625,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
420,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
732 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6301 m²

Faciliteter

Betongulv
Hall
Omklædningsrum
P-plads
Skydeport
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Aircondition
Fjernvarme
Gulvvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere