SENEST SET
FAVORITTER

Dalbygade 40S, 6000 Kolding

Flot kontorlokale i Volkerts Fabriker

44.145,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 205842Type : Kontor

Kreativt miljø med flere forskellige lejere

Lejemålet er beliggende på 1. sal på fin hjørneplacering. Selve lejemålets omdrejningspunkt er det store og lyse lokale, med store vinduer fra gulv til loft. Her er der tale om et regulært kontorlokale, som åbner op for mange anvendelsesmuligheder. Herudover er der meget præsentable fællesarealer med frokostrum samt moderne og flotte toiletter.

Det kendte og spændende fabrikskompleks " VOLKERTS FABRIKER " er beliggende mellem Agtrupvej og Dalbygade og har gennemgået en omfattende renovering, således at det i dag er indrettet med i alt 40 individuelle lejemål i varierende størrelser - heraf er største delen er lejemålene er udlejet til kreative lejere.

Kolding er med sin centrale placering, stærke omkringliggende infrastruktur samt yderst gode uddannelsesmuligheder en attraktiv by på alle parametre. Det ses i både i det spirende erhvervsliv samt den generelle befolkningstilvækst. Fra Volkerts Fabriker har du en unik mulighed for at drive din virksomhed nede i Kolding midtby tæt på centrale placeringer såsom Kolding Banegård, gågaden, Syddansk Universitet, IBC International Business College, Koldinghus samt mange mere, hvor der dagligt færdes et stort antal mennesker.

En af de kreative lejere er VOLKERTS FYLKE v/ Jimi Kristensen, der i tæt samarbejde med udlejer har indrettet et spændende koncept, der åbnede i marts måned 2018.

"De Perfekte rammer" er et koncept der bygger på at skabe de perfekte rammer til et hvert arrangement, hvad end der er tale om et simpelt møde, julefrokosten, sommerfesten med tema eller noget helt andet.

Volkerts Fylke er med deres mange arrangementer under samme tag, med til at få mange besøgende til Volkerts Fabriker, og dermed mere synlighed for hvert enkel lejer. Volkerts Fylke arbejder på at skabe et stort og spændende madunivers på Volkerts fabriker.

Økonomi

Årlig leje
42.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
44.145,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
3.679,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.051,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.145,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
51,-

Lokalet

Etage areal
42 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Toiletter

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere