SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 5, 6000 Kolding

Markant lejemål centralt i Kolding

645.540,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 205435Type : Detailhandel/butik

Med mange anvendelsesmuligheder

Markant erhvervsejendom central beliggenhed i hjertet af Kolding.

Ejendommen, der tidligere har huset en bank, er placeret strategisk ved krydset mellem to travle gader, Jernbanegade og Slotsgade. Denne placering sikrer en høj profil i det lokale butiksliv og fungerer som et fremragende salgspunkt med konstant trafik af forbipasserende.

Lejemålet byder på en lang række anvendelsesmuligheder. Fra detailhandel til restauration, kultur, underholdning samt kontor eller klinik, mulighederne er mange. Den tidligere brug som bank giver også en særlig charme til lejemålet, hvor mange interessante detaljer fra denne tid er bevaret og indgår i de nuværende lokaler.
Lejemålets indbydende indgangsparti er markant og ligger på hjørnet af ejendommen, hvilket sikrer god synlighed. Indenfor åbner bygningen op i et stort, åbent lokale, som indeholder flere enkelte kontorer eller mødelokaler, der kan tilpasses efter lejerens behov. I lejemålet er der faciliteter som kantine og separate rum til personale.
I lejemålets kælder, er der en bankboks, et sjældent fund i erhvervslokaler, der tilføjer et unikt element til stedets karakter. Som et ekstra plus har ejendommen også en parkeringskælder, hvilket er et stort plus i en by som Kolding, hvor parkering kan være udfordrende at finde. Dette kan særligt være en fordel for klinikker eller kontorer, hvor klienter eller gæster har behov for nemt og bekvemt parkeringsfaciliteter.

Sammenfattende, dette lejemål er for den, der søger en placering med høj synlighed i Kolding og værdsætter muligheden for tilpasning i et unikt og karakterfuldt lokale. Dens mange anvendelsesmuligheder, gode faciliteter og charmerende karakter gør det til en attraktiv mulighed for den rette virksomhed eller erhverv.

Forslag til anvendelse

Klinik

Økonomi

Årlig leje
645.540,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
645.540,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
53.795,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
795,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
812 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kantine
Kælder
Parkering
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere