SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 21, 6740 Bramming

Rummeligt lejemål mellem Matas og home i Brammings hovedgade

293.275,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670114221Type : Detailhandel/butik

Velbeliggende lejemål på i alt 1.024 m, der i ca. 40 år har været sportsforretning med let tilgængelighed og optimale P-forhold

• Velbeliggende erhvervslejemål i centrum af Bramming
• Synlig beliggenhed i hovedgaden, placeret mellem Matas og home
• Let tilgængelighed og gode parkeringsforhold ved og omkring ejendommen
• To indgange til butikken – både fra Storegade og fra egen parkeringsplads på siden
• Et rummeligt, fleksibelt og velbeliggende lejemål med mange anvendelsesmuligheder
• Rummer i alt 1.024 m², heraf 522 m² butik, 467 m² kælder (lager) og 35 m² personaleafsnit

På en god, synlig beliggenhed i centrum af Bramming, lige mellem Matas og ejendomsmæglerkæden home, udlejes nu dette butikslejemål, som i over 40 år har dannet rammerne om byens største sportsforretning (Sportmaster).

Lejemålet er let tilgængeligt og har gode parkeringsmuligheder ved og omkring ejendommen. I Storegade er således gratis offentlig parkering i gaden, mens der på siden af lejemålet (i Pederstræde) er ca. 12 parkeringspladser i direkte tilknytning til lejemålet. Der er ligeledes indgang til butikken både fra Storegade og fra Pederstræde.

I alt rummer lejemålet hele 1.024 m², hvoraf 522 m² er butik i stueplan, mens 467 m2 er kælder – som Sportmaster har brugt til lagerformål og værksted for tøjtrykkeri. Hertil kommer ca. 35 m² personaleafsnit på 1. sal, med tekøkken, kontor og frokostrum samt badeværelse. Der er indvendige trapper med nem og hurtig adgang mellem disse 3 plan.

På udvendig bagside af lejemålet er der etableret en lille rampe og forberedt til en port, hvormed man nemt kan ombygge den bagerste del af butikken til mere udpræget varehåndtering.

Sportmaster er fraflyttet lejemålet, men har ladet en del butiksinventar, belysning og rullegitre blive, som kan overtages af en ny lejer efter nærmere aftale.

Et rummeligt, fleksibelt og velbeliggende lejemål med mange anvendelsesmuligheder og særdeles attraktive lejevilkår.

OMRÅDET:
Bramming er med sine 7.267 indbyggere (2024) den 3. største by i Esbjerg Kommune. Før kommunesammenlægningen i 2007 var byen ”hovedstad” i Bramming Kommune.

Byens ophav går langt tilbage, men udviklingen tog fart, da man i 1874 blev en væsentlig ”stationsby” og der anlagdes den første jernbane mellem Lunderskov og Esbjerg, som igen i 1875 blev udbygget mod Ribe og i 1916 mod Grindsted. Nu om dage stopper både regionaltog, InterCity og InterCityLyn på Bramming Station på vejen mellem Esbjerg og Kolding.

Bramming er en by, som byder på det meste – hvorfor også mange børnefamilier vælger at bosætte sig her og beboelseskvarterer er udbygget de senere år. Her er gode skoler og institutioner, masser af fritidstilbud og faciliteter, sportshaller og svømmehal. Ligeledes rummer byen et godt handelsliv med både kædebutikker og specialforretninger. I Bramming ligger en af Danmarks ældste biografer, ”Kosmorama”, der i dag er et moderniseret, kulturelt samlingssted i byen.

Fra Bramming er der ca. 17 km til Esbjerg mod vest og ca. 18 km til Ribe i syd. Nærmeste motorvejsafkørsel på ”Motorvej E20” ligger desuden kun ca. 4 km fra Bramming.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
293.275,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
293.275,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
24.440,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
286,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1024 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
589 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Tekøkken
Rampe
Parkering
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere