SENEST SET
FAVORITTER

Universitetsparken 2, 4000 Roskilde

Flot kontor tæt på Trekroner St. og motorvej

207.010,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20824287Type : Kontor

Flot kontor i rolige omgivelser tæt på Trekroner St. og motorvej

I Trekroner, nordøst for Roskilde, tilbyder vi et kontorlejemål på 160 m² i en flot ejendom, hvor Trekroner Revision A/S allerede er etableret som nabo.

Lejemålet har en fremragende placering med facade ud mod Trekroner Allé, blot 5 minutters gang fra Trekroner Station og med Roskilde Universitet (RUC) lige om hjørnet. Her får du en kombination af ro, grønne omgivelser og en strategisk placering med nem adgang til både motorvejen og offentlig transport, hvilket gør det til en attraktiv løsning for både medarbejdere og kunder.

Lokalerne er lyse og venlige med store vinduespartier i alle rum, hvidmalede vægge, lyse trægulve og gipslofter, hvilket skaber en behagelig og professionel atmosfære. Indretningen består af ét større kontor, der egner sig til fælles arbejdsområde eller møderum, samt tre mindre kontorer, perfekte til to medarbejdere i hvert. Dertil kommer et rummeligt og velfungerende køkken/frokoststue, et serverrum og to moderne toiletter med brus. Lokalerne deler indgang med Trekroner Revision A/S, men kan låses separat, og der er installeret et nyt alarmsystem for ekstra sikkerhed.

Kontorerne er særligt velegnede til virksomheder inden for liberalt erhverv - advokater, administratorer og lignende - der kan drage fordel af synergieffekten ved at være i samme bygning som et revisionsfirma. Der er rig mulighed for samarbejde og netværk på tværs af brancher.

Lejemålet inkluderer 6 private parkeringspladser, heraf 2 med elladestandere, hvilket gør det nemt for både medarbejdere og besøgende.

Trekroner-området er ideelt for både små og større virksomheder, der ønsker moderne faciliteter, en central beliggenhed og en bæredygtig tilgang til byudvikling. Med Roskilde Universitet som nærmeste nabo er der desuden direkte adgang til en talentmasse af højtuddannede kandidater - en klar fordel for vækstorienterede virksomheder.

Trekroner er en oplagt destination for virksomheder, der ønsker at kombinere forretningsmuligheder med moderne faciliteter, bæredygtighed og nem adgang til transport. Disse kontorlokaler skaber rammerne for vækst og succes.

Forslag til anvendelse

Kontor
Liberalt erhverv

Økonomi

Årlig leje
200.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
207.010,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
17.251,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.294,-
Årlige driftsudgifter kr.
7.010,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
44,-

Lokalet

Etage areal
160 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2078 m²

Faciliteter

Gipslofter
Møderum
Parkeringsplads
Toiletter
Trægulve
Køkken
Kontor

Teknik

Alarmsystem

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Kontor / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere