SENEST SET
FAVORITTER

Rønøs Alle 2, 4000 Roskilde

Flot kontorlejemål i nyopført bygning

494.096,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600460Type : Kontor

Mulighed for at leje lokaler fra 123 m² til 409 m². Optimal beliggenhed nær god infrastruktur og gode P-forhold.

Velkommen til denne helt nye bygning, hvor du finder moderne og lyse kontorlokaler med alt, hvad din virksomhed behøver for at trives.
Beliggende med god synlighed til Køgevej og et trafikeret motorvejskryds, er denne ejendom let tilgængelig og sikrer, at din virksomhed bliver bemærket af forbipasserende og potentielle kunder.

På Rønøs Alle 2 i Roskilde, finder du disse moderne og lyse kontorlokaler. Her tilbydes lokaler fra 123 m² til 409 m², så uanset størrelsen på din virksomhed, har vi plads til dig. En af de unikke fordele ved disse kontorlokaler er den tætte tilknytning til paddelhallen.

Det ene lejemål har vinduer direkte ud mod paddelhallen, så du kan nyde aktiviteten og energien fra dine nye kontorlokaler. Kontorlokalerne ligger helt adskilt fra paddelhallen, så man kan sagtens have en virksomhed i ejendommen uden at være en del af paddelcenteret.

Ejendommen har luksuriøse omklædningsfaciliteter, der gør det let for medarbejderne at skifte fra arbejdstøj til fritidstøj, når dagen er omme. Med et paddelcenter som nabo er der god mulighed for at deltage i spændende arrangementer, netværke med andre virksomheder og endda tage en pause fra arbejdet med en aktiv omgang paddel.

Optimal beliggenhed tæt på Køgevej og et trafikeret motorvejskryds, giver ikke bare din virksomhed god synlighed, men også nem adgang for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Udover parkeringsmuligheder og elevatorer, kan du glæde dig over ventilationsanlæg, moderne køkkenfaciliteter, toiletter og cykelparkering til gæsternes og medarbejdernes komfort.

Vil du være en del af dette moderne kontorlandskab med unik beliggenhed og gode faciliteter - Kontakt os for en fremvisning, så du kan opleve potentialet i disse kontorlokaler på egen krop.

Økonomi

Årlig leje
450.309,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
494.096,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.175,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.208,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.787,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
107,-

Lokalet

Etage areal
409 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Kontorlandskab
Køkkenfacilitet
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsmulighed
Toiletter

Teknik

Elevator
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Kontor / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere