SENEST SET
FAVORITTER

Lerbæk Torv 2, 4600 Køge

Centralt beliggende lejemål med mange anvendelsesmuligheder

488.732,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007306Type : Detailhandel/butik

641 m² lejemål med stor, åben butiksfacade og læsserampe bag lejemålet. Flere anvendelsesmuligheder. Attraktiv placering i Køge.

Velkommen til Lerbæk Torv 2, et fremragende lejemål på 641 m², beliggende i et attraktivt område i Køge. Dette lejemål, som tidligere har været anvendt som Aldi-butik, tilbyder en unik mulighed for en bred vifte af anvendelser i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser.

Lejemålet er indrettet med et stort og rummeligt butikslokale, et lager, et mindre kontor, et personalerum samt et par toiletter. Lejemålets rummelige butikslokale er velegnet til detailhandel, men kan også nemt omdannes til andre formål, såsom kontorer, klinikker mv. Det tilhørende lager giver rigelig plads til opbevaring, mens det mindre kontor og personalerummet sikrer komfortable faciliteter for medarbejderne.

Lejemålet er derudover udstyret med en praktisk læsserampe bagtil, hvilket gør den ideel for dagligvarebutikker eller andre erhverv, der kræver nem adgang til logistik og varelevering.

Ifølge lokalplanen er følgende anvendelser tilladt:
•Centerformål: Området er dedikeret til centerformål, hvilket sikrer en bred vifte af anvendelsesmuligheder for erhverv og service.
•Detailhandel: Lejemålet kan bruges til daglig- og udvalgsbutikker, som kan imødekomme områdets behov for detailhandel. Dette inkluderer både mindre specialbutikker og større supermarkeder.
•Restauration og forsamlingshuse: Indretning til restauranter, caféer, forsamlingshuse eller lignende faciliteter er muligt, hvilket skaber et attraktivt mødested for lokalbefolkningen.
•Liberale erhverv og privat service: Lokalerne kan anvendes til liberale erhverv som advokatkontorer, revisionsfirmaer, klinikker eller andre private serviceerhverv.

Forslag til anvendelse

Butik
Dagligvarebutik
Café
Klinik

Økonomi

Årlig leje
425.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
488.732,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.728,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
762,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.732,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
99,-

Lokalet

Etage areal
641 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Læsserampe
Toiletter
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere