SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 11, 8600 Silkeborg

Moderne kontorlokaler m/ egen tagterasse

533.750,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 864203Type : Kontor

Unikt kontorlejemål på Torvet i Silkeborg med elevator

Med sin enestående beliggenhed midt i det pulserende byliv i Silkeborg, står dette kontorlejemål klar til jer, som værdsætter en højkvalitets arbejdsplads.

Ejendommen, som er placeret i hjertet af byen, er på alle måder indbegrebet af moderne og lækre kontorlokaler, som er i direkte forbindelse med den levende bymidte.

Lejemålet består af mere end 400 m² kontorlokaler, der er indrettet med en åben planløsning, som giver en behagelig stemning og skaber en fantastisk atmosfære. Denne indretning skaber rum for samarbejde, kreativitet og innovation. Rummenes design og indretning sikrer, at medarbejderne kan bevæge sig frit og have en naturlig arbejdsstrøm i løbet af arbejdsdagen. Ydermere er der gode mødefaciliteter, hvilket sikrer, at I altid kan have et sted koncentreret arbejde eller til møder med eksterne partnere.

En unik del af dette lejemål er den 136 m² store private tagterrasse, som tilbyder en helt enestående udsigt til Silkeborg Langsø. Denne fremragende terrasse er et inspirerende sted at holde pauser eller afholde casual møder om sommeren, og samtidig bringer den ro og stilhed efter en aktiv arbejdsdag. Denne udendørs oase vil give dig og dine medarbejdere et skønt pusterum, hvor I kan nyde udsigten og atmosfæren i byen.

Elevator:
Bygningen er udstyret med elevator, som bidrager til en let og bekvem transport af medarbejdere og besøgende til de forskellige etager. Dette skaber en yderst funktionel arbejdsplads, hvor alle vil finde sig tilpas.

Tilleje af op til 20 parkeringspladser:
Hertil kommer, at der er mulighed for at tilleje op til 20 parkeringspladser i bygningens parkeringskælder. Med så stor en fleksibilitet sikres medarbejderne nem adgang til lejemålet hver dag, uanset parkeringsforhold i byen. Dette er et utrolig praktisk feature, som gør dette lejemål til et ideelt sted for virksomheder, der lægger vægt på komfort og nem adgang for deres ansatte.

Kort sagt, er dette kontorlejemål mere end bare et kontor. Placeret i hjertet af Silkeborg, er det en moderne og komfortabel arbejdsplads, som skaber de bedste betingelser for medarbejdernes trivsel og produktivitet, samtidig med at det byder på imponerende udsigter og en attraktiv beliggenhed.

Her får du et unikt kontorlejemål, hvor det bliver nemt at tiltrække og bibeholde dygtige medarbejdere og gøre et positivt indtryk på gæster og samarbejdspartnere.

P-forhold:
Mulighed for at leje op til 20 parkeringspladser i ejendommens p-kælder. Kr. 600 pr. md. Derudover ligger lejemålet tæt på flere offentlige parkeringspladser.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
491.050,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
533.750,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
44.479,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.700,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
100,-

Lokalet

Etage areal
427 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Mødefaciliteter
Parkeringsplads
Terrasse
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere