SENEST SET
FAVORITTER

Rho 4, 8382 Hinnerup

Kontor/lager i nyere ejendom fra år 2022

191.450,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000383Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Regulært og højloftet lager med tilhørende flotte kontorer fremlejes på vegne af Ingredien A/S, som bygningen er opført til i år 2022. Lejemålet er beliggende i Søften nord for Aarhus med kort afstand til E45. Lejemålet er f.eks. velegnet for den lagerførende handelsvirksomhed, som vægter nærhed til motorvejen højt.
 
Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Søften nord for Aarhus. Området er et nyere og attraktivt erhvervskvarter med flotte virksomhedsdomiciler, som ligger med kun 2 km. til Motorvej E45 ved motorvejsafkørslen Aarhus N. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 15 min. Der er endvidere gode offentlige transportmuligheder til området fra bl.a. Aarhus.
 
Beskrivelse
Lejemålet på 371 m² er beliggende i den ene af to bygninger på matriklen, der begge huser Ingredien A/S, som udvikler og producerer hårprodukter. Bygningen er af ejendommens ejer opført som et lejemål til hårproduktproducenten, hvorfor der er tale om et fremlejemål på vegne af Ingredien A/S. Lejemålet består af godt halvdelen af bygningens isolerede og opvarmede lagerhal, hvilket udgør et areal på 248 m², samt en andel af ejendommens administrationsafsnit i stueplan i fronten af bygningen svarende til et areal på 123 m².
 
Arealerne i lagerhallen er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde med hele 10,2 meter i kip og 5,9 meter i siderne. Hallen fremstår med hvidmalede vægge og akustikdæmpende troldtektlofter, der, sammen med det gennemgående ovenlysparti og belysningen i loftet, skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er betongulv. Adgangen til hallen sker via to aluhejseporte. Den ene port er i niveau med udvendigt terræn og måler 3,0 x 2,4 meter (h x b), mens den anden port ligger i forbindelse med en overdækket læsserampe med målene 3,0 x 2,0 (h x b).
 
Arealerne i administrationsafsnittet består af består af to kontorer i forlængelse af hinanden med plads til henholdsvis 4 og 1-2 arbejdsstationer. Herudover er der adgang til nogle gode fællesfaciliteter, som deles med Ingredien A/S, herunder præsentabelt ankomstområde, møbleret mødelokale, større kantine samt toiletfaciliteter. Mødelokalet og kantinen er adskilt via en foldevæg, som, når den åbnes op, skaber et stort rum med plads til større forsamlinger. Kontorerne fremstår lyse og venlige med nedsænkede systemlofter med integreret LED belysning og luftskifte. Gulvene er belagt med flotte (og praktiske) ”trægulvslignende” laminatgulve, mens øvrige arealer er belagt med smukke klinker.
 
Der er parkeringspladser lige uden for døren, hvilket sikrer gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster. Hele matriklen er desuden indhegnet og forsynet med aflåselig port, ligesom bygningen er forsynet med videoovervågning og alarmsystem.
 
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
191.450,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
191.450,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.954,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
516,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
371 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Kantine
Laminatgulv
Læsserampe
Mødelokale
Parkeringsplads
Toiletfaciliteter
Port
Lager
Kontor

Teknik

Alarmsystem
Videoovervågning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere