SENEST SET
FAVORITTER

Samsøvej 29, 8382 Hinnerup

Kontor i præsentabel erhvervspark

96.864,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000314Type : Kontor

 

Introduktion
Indbydende kontorlejemål beliggende i en præsentabel erhvervspark i Hinnerup nord for Aarhus udlejes. Lejemålet ligger med kort afstand til E45 og har en god rumfordeling med kontorlokaler i varierende størrelse.
 
Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Hinnerup nord for Aarhus. Byen er en driftig handelsby i Østjylland med ca. 8.500 indbyggere og er samtidig det administrative centrum i Favrskov Kommune med godt 50.000 indbyggere. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 20 min., og området ligger med kun 4,5 km. til Motorvej E45. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus.
 
Beskrivelse
Lejemålet på 147 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom på i alt ca. 2.200 m², som huser flere virksomheder. Kontoret er beliggende i stupelan og entreres via egen indgangsdør fra bygningens fælles foyer.
 
Lejemålet er indrettet med et åbent kontormiljø ved indgangen til lejemålet samt tre aflukkede kontorer i varierende størrelse. Herudover forefindes en frokoststue med opsat te-køkken samt toiletfaciliteter med bad. Endelig forefindes en garderobe, et disponibelt rum og et arkiv-/ printerrum.
 
Kontorerne fremstår lyse og venlige med regulære vinduespartier isat bygningens facade. Gulvene er belagt med mørke tæppefliser, og i lofterne er der opsat grundbelysning.
 
Den store parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode og vederlagsfrie p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.
 
Det er mulighed for en virtuel rundtur i lokalerne ved at følge dette link: https://my.matterport.com/show/?m=fp4D8Yh77gr
 
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
88.044,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
96.864,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.072,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
659,-
Årlige driftsudgifter kr.
8.820,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
60,-

Lokalet

Etage areal
147 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Foyer
Garderobe
Parkeringsplads
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere