SENEST SET
FAVORITTER

Park Allé 3, 8000 Aarhus C

Veleksponeret og fleksibelt erhvervslokale

186.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000305Type : Detailhandel/butik

 

Introduktion
Centralt beliggende lokale udbydes til leje. Denne spændende sag, vil være ideel for virksomheden, som ønsker mange m2, til en fornuftig leje og en placering centralt beliggende i det indre Aarhus. Lokalet blev tidligere brugt som køreskole, men kan anvendes til mange forskellige brancher.
 
Beliggenhed
Park Allé er en attraktiv gade i Aarhus. Som butiksejer vil du finde, at Park Allé tilbyder en enestående beliggenhed til din forretning. Gaden er kendetegnet ved sin centrale placering, hvilket giver din butik synlighed og let adgang for både lokale beboere og besøgende. Det sikre antal fodgængere langs Park Allé giver en fantastisk mulighed for at tiltrække kunder og skabe opmærksomhed omkring din forretning. Desuden er Park Allé omgivet af en blanding af butikker og andre forretningsaktiviteter, hvilket skaber et levende og attraktivt handelsmiljø.
 
Beskrivelse
Lejemålet er samlet 138 m2 med størstedelen af kvadratmeterne i forrummet.
 
Når du går ind ad hoveddøren, træder du ind i et rum med store vinduespartier, der med et godt lysindfald, giver liv og varme til storrummet. Fra storrum går du ud på gangen, som har adgang til et yderligere godt lokale, et ældre tekøkken og hele 3 toiletter.
 
Lokaliteten er ideel til en lang række erhverv, såsom klinikker, kontorer, detailbutikker og servicevirksomheder. Der er mange muligheder for at tilpasse lokalet efter ønske og behov.
 
Erhvervsejerlejligheden på Park Allé er en oplagt mulighed for enhver virksomhed, der ønsker en central og attraktiv beliggenhed i hjertet af Aarhus. Med den rette indretning og tilpasning er lokalerne klar til at rumme enhver form for virksomhed, der ønsker at være en del af byens pulserende liv.
 
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst erhvervsmægler Oliver Juul på tlf. 31 71 05 66 eller mail: oliver.juul@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker
Klinik

Økonomi

Årlig leje
172.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
186.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.525,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.350,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
100,-

Lokalet

Etage areal
138 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Tekøkken
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere