SENEST SET
FAVORITTER

Helsingørsgade 8D, 3400 Hillerød

Velbeliggende lejemål i Hillerød

224.796,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9261Type : Detailhandel/butik

Velbeliggende lejemål: butikslokale i hjertet af Hillerød

Hvad siger du til, at arbejdsgangen går til Hillerøds summende atmosfære? I hjertet af byen - på den summende gågade, Helsingørsgade - udbyder vi nogle store, lyse og åbne butikslokaler til leje.

Man drages. Der er nemlig tale om nogle meget store, lysgivende og eksponerende vinduespartier, som nok skal lokke nysgerrige blikke til ved den flotte facade. Helt præcist er der seks store fag, som du kan have udstilling i, og førstehåndsindtrykket er derfor mere end i orden!

Man mødes af et åbent og luftigt rum. Loftshøjden er god, og tilsammen med lysindfaldet fra vest er rumfølelsen superdejlig. Det giver dig mange muligheder for indretning og opsætning af stativer her, borde dér og disk dér. Bagtil får du ydermere glæde af nogle gode lokaler til personalet: Der er plads til sparring, til afslapning, til frokost og til pausekaffer - i de lune måneder kan selvsamme foregå udendørs i den hyggelige baggård ved de hyggelige bord-bænke-sæt, som står til fri afbenyttelse. Den gode planløsning afsluttes af et toilet.

Hillerød er Nordsjællands historiske slotsby, og her står intet stille. Helsingørsgade, som din butik kommer til at høre hjemme i, er en gammel handelsgade i centrum af det rige by- og kulturliv. I dag er der stadig gang i den, og både lokale og turister frekventerer gaden, der udmunder i Torvet under 80 meter herfra - Hillerøds bankende hjerte. Der er ligeledes gåafstand til SlotsArkaderne Shoppingcenter i den ene retning og til Hillerød Station i den anden retning. Sådan er det let at komme frem og tilbage, hvilket det gode vejnet understreger.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
200.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
224.796,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.733,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.572,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.596,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
172,-

Lokalet

Etage areal
143 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Baggård
Toilet
Frokost

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere