SENEST SET
FAVORITTER

Hovedvagtsstræde 8, 3000 Helsingør

Smukt lejemål i Helsingør

100.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2163 XX XX Se nummer
E-mail xx@boldsenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: U2257Type : Detailhandel/butik

AAA beliggenhed på Stengade i Helsingør

Beskrivelse af lejemålet:
I Stengade 44, Helsingør, finder du en unik lejemulighed i en historisk og eftertragtet del af byen. Dette butikslejemål har meget at byde på:

Beliggenhed:
Butikken er strategisk placeret på hjørnet af Stengade og Hovedvagtsstræde, hvilket giver den maksimal synlighed og tilgængelighed. Stengade har dybe rødder i byens handelsliv og er stadig hjertet af Helsingørs kommercielle aktiviteter.

Ejendommens udseende:
Lejemålet er beliggende i en bygning, der vidner om områdets historie og betydning. Bygningen blev opført af velhavende købmænd i sundtoldens tid, og den ydre facade udstråler charme og historisk betydning. Med sin elegante indgangsparti og store facadevinduer er dette lejemål en ægte perle.

Butiksareal:
Den store, kvadratiske butik har et markant forhøjet gulvniveau, der fremhæver din forretning og tilbyder mulighed for imponerende facadevinduer mod de to gågader. Dette er et ideelt layout for mærkevarer og anden form for detail, men det kan tilpasses til en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Kælder/lager:
Kælderen består af fire rummelige lokaler, som kan anvendes til lager eller andre formål. Du har nem adgang til kælderen både fra butikken og gården, hvilket gør lagerbeholdning og varehåndtering en ubesværet opgave.
Dette enestående lejemål er skræddersyet til virksomheder inden for mærkevarer, men det er også en attraktiv mulighed for andre detailhandelsvirksomheder, der ønsker at drage fordel af den unikke beliggenhed og den historiske charme, som Helsingør har at byde på.

Butikken i Stengade 44 er mere end blot et sted at drive forretning; det er en mulighed for at blive en del af Helsingørs rige historie og trække kunder fra både det lokale samfund og turister.

Kontakt os i dag for at besigtige lejemålet og opleve dets potentiale i virkeligheden.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
100.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
100.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.613,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
62 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
252 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kælder
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere