SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 23, 3300 Frederiksværk

Istandsat butikslokale på gågaden

167.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9233Type : Detailhandel/butik

Istandsat butikslokale på gågaden i Frederiksværk

Godt nyt til dig, der klikker rundt og søger gode arealer til din butik. Din nye arbejdsplads ligger i Frederiksværk, for på gågaden i den virkelystne by udbyder vi pæne lokaler til leje.

Det er for ganske nyligt, at butikken er sat i stand. Derfor kan man glæde sig, som man står ude foran, hvor to store udstillingsvinduer lokker nysgerrige blikke til. Som én af de få butikker på Nørregade er der niveaufri adgang til de indre rammer, som åbnes flot og luftigt op helt fra start. Det står dig nu frit for at sætte dit eget touch alt efter din butiks/detailforretnings koncept og stil. Enkelte sortmalede vægge og lamelbeklædte fronter ved kassen spiller op mod det ellers lyse og luftige udtryk, som arealerne breder sig over.

Der er god plads til vareudstilling, og for enden af rummet ligger der tre pæne prøverum, og der er også rummeligt nok til at indrette en komfortabel venteplads overfor. Der er i det hele taget rigtigt mange muligheder med sådan en god og åben planløsning, og det bliver kun bedre af, at du får direkte adgang til lagerrum, toilet og et oplagt pauserum i kælderen.

Frederiksværk er en driftig industri- og handelsby med masser af aktivitet. Der er byfest, der er rundvisninger i de gamle gader, og netop dine lokaler ligger lige i hjertet af det hele. Her kommer både lokale og besøgende forbi, for der er adskillige gode butikker og spisesteder på gågaden, og derudover er der ikke 100 meter over til Nordcentret, hvor der er over 600 parkeringspladser. Du kan trille på det gode vejnet på fem minutter herinde fra byens hjerte, og der er ydermere gåafstand til Frederiksværk Station, hvis lokalbane let og hurtigt fletter byen sammen med resten af Nordsjælland og ind mod København.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
167.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
167.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.950,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
895,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
187 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Lagerrum
Parkeringsplads
Prøverum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere