SENEST SET
FAVORITTER

Rødovre Port 23, 2610 Rødovre

Kontor eller klinik i Rødovre

115.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5377 XX XX Se nummer
E-mail xx@croisette.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28570198Type : Detailhandel/butik

Fleksibelt lejemål på strøggaden i det populære boligområde ved Rødovre Port

- Gratis parkering (3 timer) & P-kælder (2 timer)
- Rødovre Station lige rundt om hjørnet
- Fleksibel indretning
- Attraktivt område

Ejendommen
Lejemålet ligger på strøggaden i det populære boligområde ved Rødovre Port og har et areal som kan bruges til både klinik eller behandlinger, samt kontor. Der er indgang fra gaden. Der er desuden adgang til en fælles frokoststue for butikkerne på den anden side af strøggaden. Lejemålet overtages som 'white-box' med færdigindrettet toilet, tekøkken, el ført rundt i lejemålet, gulv, lofter og malede vægge.

Område
Bliv nabo til populære butikker som Normal, SPAR supermarked, Lagkagehuset og 11 andre spændende forretninger. Butikken ligger lige ved Rødovre Station og er en del af et kompleks med 534 boliger - lige overfor Rødovre Gymnasium. Ejendommen har en kælder med 200 parkeringspladser og mulighed for 2 timers gratis parkering. Mere end 3.000 mennesker tager toget fra Rødovre Station hver dag. Overfor ligger Rødovre Gymnasium med mere end 900 elever og lærere, og det store boligområde omkring Damhus Boulevard repræsenterer et stort og købedygtigt publikum. 500 meter væk ligger Hendriksholm Skole med mere end 600 elever og lærere. Der vil være en gangbro over Tårnvej/Avedøre Havnevej, hvilket gør det nemt for beboerne på vestsiden af Avedøre Havnevej at benytte de nye butikker. Det markante byggeri rummer 534 boliger og 12-15 erhvervslejemål.

Der er mulighed for at leje butikker i Rødovre Port fra 75 m² op til 318 m².

Anvendelse
Ifølge BBR-meddelelsen er enheden klassificeret som "Enhed til detailhandel" med anvendelseskode 322, lejemålet kan også benyttes som kontor. Enhver ændring af anvendelsen skal ansøges om hos Rødovre Kommune, og det er lejerens ansvar at sikre, at oplysningerne i BBR er korrekte og stemmer med de faktiske forhold samt at al relevant lovgivning er overholdt.

Din erhvervsmægler i Norden.
Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virksomhed.

Croisette består af engagerede erhvervsejendomsmæglere med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
115.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
115.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.600,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.600,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
72 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10835 m²

Faciliteter

Gratis parkering
Toilet
Kælder
Tekøkken
Parkering
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere