SENEST SET
FAVORITTER

Tuborg Boulevard 1, 2900 Hellerup

Stort moderne kontor på attraktive Tuborg Boulevard

1.125.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5377 XX XX Se nummer
E-mail xx@croisette.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28570135Type : Kontor

Stort og moderne kontor på yderst attraktiv placering. Beliggende ved Øresund og Waterfront

- Mulighed for kantine
- Mulighed for parkeringspladser i kælder
- Mulighed for skiltning

Indretning
Moderne kontorlokaler på 500 m2 tilbydes til udlejning. Kontoret er tidligere lejet ud til Accura.
Kontoret er velegnet til en bred vifte af virksomheder, herunder sundhedsfaglige virksomheder eller andre, der har behov for kontorplads.Der er 3 rummelige køkkener og 3 pæne toiletrum med 2 toiletter i hvert toiletrum til rådighed for ekstra bekvemmelighed.
Fleksible cellekontorer giver mulighed for en alsidig arbejdsplads og kan åbnes op efter nærmere aftale. Med flere indgange til lejemålet er der let adgang for både medarbejdere og kunder. Elevator gør det nemt at komme til og fra kontoret.
Der er også mulighed for at benytte et auditorium efter aftale med udlejeren.

Område
Kontoret er ideelt beliggende på Tuborg Boulevard 1, 1. i Hellerup. Området er kendt for sin strategiske placering og tiltrækker en bred vifte af virksomheder, herunder sundhedsfaglige virksomheder eller andre, der har behov for kontorplads.
Tuborg Boulevard er beliggende med nærmiljøet byder på en række fordele for virksomheder, herunder Saxo Bank, PwC og Novo Nordisk Fonden. Derudover er har man Waterfront, Tuborg Havn, Meny Hellerup og meget mere.

Transportforbindelser
Tuborg Boulevard er godt forbundet med offentlig transport, hvilket giver nem adgang for medarbejdere og besøgende. Der er også parkeringsmuligheder udenfor ejendommen for dem, der foretrækker at køre i bil.

Faciliteter
Området byder på et rigt udvalg af restauranter, caféer, og shoppingmuligheder, hvilket giver en behagelig arbejdsdag og forskellige muligheder for frokostpauser og afslapning.
Naturskønhed: Hellerup er kendt for sine smukke omgivelser og tætte nærhed til stranden og havnen. Dette giver en afslappende atmosfære og mulighed for gåture og rekreation i nærheden af kontoret.

Professionelt netværk: Området er kendt for sin koncentration af virksomheder og iværksættere, hvilket giver mulighed for at skabe vigtige forretningsforbindelser og netværke med andre fagfolk.

Dette moderne kontorlokale på Tuborg Boulevard 1 er en enestående mulighed for virksomheder, der søger en professionel og bekvem arbejdsplads med alle nødvendige faciliteter lige ved hånden. Tøv ikke med at kontakte os for mere information eller en fremvisning.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til dette inspirerende arbejdsmiljø.

Din erhvervsmægler i Norden.
Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virksomhed.

Croisette består af engagerede erhvervsejendomsmæglere med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorplads

Økonomi

Årlig leje
1.125.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.125.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
93.750,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3322 m²

Faciliteter

Auditorium
Kantine
Kælder
Parkeringsplads
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere