SENEST SET
FAVORITTER

Englandsvej 388, 2770 Kastrup

Domicilejendom til leje 2.695 m²

3.095.003,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: TH-24090Type : Detailhandel/butik

Særdels velegent til bilforhandler

Ejendommen har tidligere været anvendt til bilforhandler og er bl.a. indrettet med stort, lyst og indbydende showroom med store vinduespartier mod Englandsvej, salgsafdeling med 3 kontorer i åben forbindelse med showroom samt et større kundeområde. Hertil kommer to yderligere kontorer, som har været anvendt til indskrivning og administration.

Derudover er der adgang til et showroom på ca. 350 m², et stort værksted med fem lifte, et indskudt dæk med god lagerplads og trappe til kælder. Der er også to værksteder med lifte, vaskehal med miljøbrønd som gør at vandforbruget er lavt. Lagermulighed, som med fordel kan anvendes til yderligere kontorer efter behov. Ejendommen har en fantastisk loftshøjde på lige knap 6 meter, og har fire porte.

Til ejendommen er der også en mindre kontorbygning i to plan med ca 160 m² på hver etage. Kælderen er indrettet med køkken, stor frokoststue, omklædningsfaciliteter og toiletter.

Adgang til ejendommen kan ske via indrettet svingbane direkte fra Englandsvej. Ejendommen har gode parkeringsforhold foran indgangen for både kunder og ansatte.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og i god stand.

Gode anvendelsesmuligheder for virksomheder der sælger køkkener og garderobeskabe, og har behov for showroom. Ligeledes ideelt for møbelforretninger, cykelforretninger, motorcykel samt byggemarkedet som kræver mere plads.


Ifølge Lokalplan 74A kan området anvendes til værksted, lager, kontor og handelsvirksomhed.

Området er kendt som "Biløen Amager" grundet de mange bilforhandlere, der altid har haft et købestærkt publikum. En undersøgelse fra Sweco i 2022 viser, at der dagligt er ca. 15.000 trafikanter på Englandsvej, hvilket bidrager til en fantastisk eksponering af ejendommen. Tårnby Kommune er i gang med at udvide det velbesøgte erhvervsområde i Kirstinehøj, og det vil øge den daglige trafik med yderligere 4-6.000 besøgende.

Området huser bl.a. Terminalen, Jan Nygaard, Via Biler Toyota, Nissan, Hyundai, Volkswagen samt en lang række autoværksteder og byggemarkeder som bl.a. Silvan, Harald Nyborg, Jysk, Jem & Fix, Skousen, My Home, Ilva, Garant og Seng.

Placeringen er særdeles attraktiv med gode tilkørselsforhold til E20, som forbinder området med resten af Danmark. Københavns Lufthavn er placeret få kilometer fra ejendommen, ligesom der er metro og togforbindelser tæt på, som gør det nemt for både kunder og medarbejdere at komme til og fra området.

Forslag til anvendelse

Bilforhandler
Møbelforretning
Cykelforretning
Showroom

Økonomi

Årlig leje
3.095.003,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
3.095.003,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
257.917,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.148,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
2695 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3909 m²

Faciliteter

Kælder
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsforhold
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Lift

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere