SENEST SET
FAVORITTER

Margretheholmsvej 2, 1432 København K

Flyhangaren på Margretheholmen

5.625.741,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1000001434Type : Kontor

Eget domicil med unik planløsning og historisk arkitektur

Vandflyverhangaren er en elegant og moderne kontorejendom, der udstråler historie. Her samles husets brugere i det imponerende, åbne centralrum, hvor kontorpladserne er fordelt både på gulvet og på forskudte, frithængende dæk, der svæver på elegante hvidmalede stålskeletter. Lange, hvide gardiner hænger som bløde skyer og kan trækkes for at skabe private rum eller opdele kontorlandskabet på forskellig vis. For dem, der søger ro og koncentration, tilbyder de lukkede kontorer langs bygningens sider en fredfyldt oase, hvor også toiletter og opbevaringsrum er diskret placeret. Reception, mødelokaler og kantine er smukt integreret i helheden, hvilket skaber en harmonisk arbejdsplads.
 
Bygningens enorme, originale hangarporte er bevaret og kan åbnes for at afsløre en betagende udsigt til terrassen og de grønne områder udenfor, hvilket bringer naturen ind i arbejdsdagen.
 
Ombygningen af hangaren til en moderne kontorbygning er udført med dyb respekt for dens oprindelige arkitektur. De store glaspartier i gavlene, den imponerende loftshøjde og de rå, synlige betonkonstruktioner er nænsomt bevaret. Små, men betydningsfulde detaljer, som et vandbassin og markeringer på gulvet udenfor hovedindgangen, minder besøgende om bygningens rige historie som en base for luftfart.
 
Denne ejendom er ideel for en virksomhed, der værdsætter kvalitet, charme og atmosfære. Indretningen emmer af eksklusivitet, med materialer og udstyr af højeste kvalitet, designet med et skarpt øje for æstetik og funktionalitet.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontor

Økonomi

Årlig leje
5.243.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
5.625.741,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
468.812,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.253,-
Årlige driftsudgifter kr.
382.041,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
153,-

Lokalet

Etage areal
2497 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5268 m²

Faciliteter

Glasparti
Kantine
Opbevaringsrum
Reception
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere