SENEST SET
FAVORITTER

Bagerstræde 3, 1617 København V

128 m² butik i Bagerstræde • KBH V

248.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@ll.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 115845449Type : Detailhandel/butik

Butikken på Bagerstræde 3 er et fremragende lejemål for enhver virksomhed, der søger en central placering i København.

Butikken på Bagerstræde 3, København V, er et fremragende lejemål for enhver virksomhed, der søger en central og attraktiv placering i København. Med et areal på 128 m² og beliggenhed mellem de populære gader Vesterbrogade og Gammel Kongevej, lige ved Vesterbro Torv, byder denne butik på en unik mulighed for synlighed og tiltrækning af kunder.

Butikslokalet har en markant facade mod gaden med to store vinduer, som sikrer både et godt lysindfald og optimale udstillingsmuligheder. Indenfor mødes man af et stort og åbent butikslokale, som giver uanede muligheder for alle typer af erhverv.

Mod gården findes der yderligere tre lokaler, som kan bruges til kontor, lager eller andre formål. Der er også mulighed for at fjerne væggene mellem disse lokaler og skabe et stort, sammenhængende rum.

Butikken er desuden udstyret med et køkken og et toilet. Der er også adgang til en tør kælder på 20 m² via en lem i gulvet fra butikslokalet som giver gode muligheder for opbevaringsplads.

Vesterbro er kendt for sin pulserende atmosfære, og området omkring Vesterbro Torv er et knudepunkt for både lokale beboere og turister. Med kort afstand til både offentlig transport og et væld af butikker, caféer og restauranter, er der altid en livlig trafik af potentielle kunder i nærheden. Dette sikrer ikke kun en konstant strøm af besøgende, men også et dynamisk og spændende arbejdsmiljø.

Samlet set tilbyder butikken på Bagerstræde 3 en unik kombination af en attraktiv beliggenhed, god synlighed og fleksible indretningsmuligheder. Det er et ideelt valg for enhver virksomhed, der ønsker at etablere sig i et af Københavns mest livlige og eftertragtede kvarterer.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
248.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
248.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.683,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.677,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
148 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere