SENEST SET
FAVORITTER

Johnstrups Alle 1, 1923 Frederiksberg C

ATTRAKTIVT ERHVERVSLOKALE CENTRALT PÅ FREDERIKSBERG C

190.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 114057979Type : Detailhandel/butik

Gode, lyse lokaler med højt til loftet • Oplagt til detail såvel som kontor • Beliggende ud til handelsgaden H. C. Ørstedsvej

• Gode, lyse lokaler med højt til loftet
• Oplagt til detail såvel som kontor
• Attraktiv beliggenhed på Frederiksberg
• Beliggende ud til handelsgaden H. C. Ørstedsvej
• Tæt på Forum Metro og Søerne

Drømmer du om at drive erhverv på en af byens måske allermest eftertragtede lokationer? I så fald bør du læse med her, når vi præsenterer dette butikslokale beliggende midt på Frederiksberg C med masser af besøgende, nær både metro ved Forum og Søerne.

Her på Johnstrups Alle 1, st. tv lejer du dig ind i en andelsforening, og du bydes på et så godt indretningspotentiale, at der er mulighed for både kontor eller detail; leder du efter et sted at drive butik eller specialforretning, eller søger du snarere et kontor til et arkitektfirma eller andet i den kreative ende, så er det muligt her.

To indgangspartier leder ind til i alt tre store lokaler i forbindelse af hinanden, og her ser du, at der er højt til loftet og fine lysgivende vinduespartier, der sikrer et naturligt lysindfald. En gang leder i mellemtiden ned til et fint spisekøkken, et oplagt lagerrum og badeværelse. Som en ekstra detalje kan vi oplyse, at udlejer gerne vil være med til at kigge på mindre istandsættelsesprojekter.

EN SUBLIM BELIGGENHED LIGE VED FORUM

Det er en sjældent udbudt beliggenhed, som du præsenteres for. Erhvervslokalet er beliggende på en sidegade til handelsstrædet H. C. Ørsteds Vej, hvor der er masser af besøgende, der flokkes til. Alt er nemlig inden for rækkevidde, såvel metro ved Forum 2 minutters gang væk som velrenommerede caféer og restauranter samt alskens andre butikker ude på H. C. Ørsteds Vej.

Med beliggenheden på Frederiksberg C befinder erhvervslokalet sig også i et kvarter med masser af boliger i den højere indtægtsklasse, og der er derfor gode, købestærke kunder at hente i nærmiljøet.

Fra Johnstrups Alle 1, st. tv er der desuden kort til både Søerne, Gl. Kongevej og Åboulevard, hvilket blot øger chancerne for forbipasserende grundet den attraktive beliggenhed og nemme vej dertil og fra, på cykel såvel som i bil eller med offentlig transport.

Forslag til anvendelse

Butik
Café
Butikker

Økonomi

Årlig leje
190.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
190.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.867,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.600,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
119 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Spisekøkken
Lagerrum
Kontor

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere