SENEST SET
FAVORITTER

Brogårdsvej 10, 6920 Videbæk

Attraktivt beliggende domicilejendom

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53656970Type : Lager & Produktion

Ejendom med mange muligheder

SPÆNDENDE OG YDERST VELHOLDT DOMICILEJENDOM

Har du og din virksomhed behov for yderligere plads, og samtidigt fokus på muligheden for produktions- og lagermuligheder?
- Hvis Ja, så er der rigtig gode muligheder på denne velholdte ejendom i Videbæk.

Ejendommen har siden opførslen i 1991 dannet ramme for sy- og produktion af artikler til landbruget med tilhørende administrationslokaler for det lokale og anerkendte firma A/S Netop, og henvender sig til et bredt segment af brancher, der ønsker udvidelse af nuværende produktionsfaciliter med supplerende lager eller ønsker at starte op fra bunden i solide og gode omgivelser.

Herudover henvender ejendommen sig tilsvarende til håndværksvirksomheder eller lignende, med fokus på at have samlet administration og lager et sted, og dermed effektivisering i dagligdagen.


Indretning:
Ejendommen er indrettet med kundeindgang til kontor- og administrationslokalerne, der tilsvarende rummer værkførerkontor samt dispositionsrum til teknik m.v. I tilknytning til kontorlokalerne er der indrettet med veldisponeret frokoststue med eget the-køkken, der tilsvarende har fungeret som showroom. Via fordelingsgang er der indgang til gode omklædningsfaciliteter med særskilte toiletter og et enkelt baderum. Selve produktionsafdelingen består af to særskilt opdelte lyse produktionslokaler med godt lysindfald og indrettet med bl.a. troldtekt-lofter, betongulve samt el-skinner og trykluft.

I forlængelse af produktionslokalerne er der adgang til et større lager samt en højloftet pålæsningshal og/eller vareindleveringshal med 3 porte, hvoraf én er fuldautomatisk.

Ejendommen har centralvarme og er opvarmet med naturgas, og der er i vareindleverings-/pålæsningshal opvarmning via kaloriferblæsere.

Ejendommen fremstår meget præsentabel og velholdt, og der er bl.a. gode muligheder for udvidelse eller udnyttelse af det store grundstykke mod nord.


Udenomsarealer:
Ejendommen er beliggende på en 4.745 m² stor grund i et attraktivt industriområde i Videbæk, der dels er anlagt med stor grusbelagt parkeringsplads samt med supplerende befæstelse med SF-sten foran vareindleveringshallerne af hensyn til tung transport. Den resterende del af grunden mod nord er p.t. udlagt som græsarealer, og er udnyttet som indhegnet hestefenne.


Område:
Ejendommen er beliggende i attraktivt erhvervsområde i Videbæks nordlige del med forholdsvis let adgang til omfartsvejen, der fordeler trafikken i retning Ringkøbing-Herning samt mod Aulum/Holstebro.


P-forhold:
Der er gode parkeringsmuligheder på det grusbelagte parkeringsområde foran ejendommen samt garage/skur til cykler.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
3.167,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.703,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
22,-

Lokalet

Etage areal
630 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4745 m²

Faciliteter

Baderum
Betongulv
Garage
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsplads
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Centralvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere