SENEST SET
FAVORITTER

Storgade 27, 4180 Sorø

Centralt beliggende detail ejendom i Sorø

1.395.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 474013139Type : Detailhandel/butik

Velkommen til Storgade 27 i Sorø centrum - her venter en spændende detail ejendom med fantastisk beliggenhed

Centralt beliggende detail ejendom i Sorø:

Med sin placering på en af byens hyggelige handelsgader, er ejendommen ideel til detailbutik, kontor, klinik, frisør eller lignende.

Velkommen til Storgade 27 i Sorø centrum - her venter en spændende detail ejendom, som byder på en fantastisk beliggenhed på en af byens mest hyggelige handelsgader. Ejendommen er oplagt til dig, der ønsker at etablere din butik i en attraktiv bymidte.

Butikslokalet er indrettet med omtanke for at skabe en indbydende atmosfære for kunderne. Der er gode muligheder for at præsentere dine produkter på en attraktiv måde samt plads til et kontor og the-køkken, der gør det nemt både at betjene kunderne og drive forretning på daglig basis. På 1. salen af ejendommen finder du mulighed for ekstra lagerplads, så du altid har plads nok til opbevaring og organisering af dine varer. Dette gør det let for dig at holde orden i butikken og sikre optimal drift.

Der medfølger desuden 5 parkeringspladser til ejendommen, hvilket gør det nemt for både kunder og medarbejdere at komme til og fra butikken uden besvær. Denne ekstra service er med til at gøre ejendommen endnu mere attraktiv for potentielle erhvervsdrivende.

Sælger oplyser at der har været dialog med Sorø Kommune om etablering af 1 – 2 lejligheder i ejendommen. Dette er op til køber at undersøge.

Hvis du drømmer om at etablere din forretning i en fantastisk beliggenhed med gode faciliteter, så er Storgade 27 det oplagte valg for dig!

Forslag til anvendelse

Klinik
Butik
Frisør

Økonomi

Pris i kr.
1.395.000,-
Pris pr. m² kr.
8.506,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
164 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
115 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere