SENEST SET
FAVORITTER

Møllevangen 60, 4220 Korsør

Erhvervsejendom med maritim fokus og adgang til Korsør Nor

10.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1118667Type : Lager & Produktion

Lager/logistik/værksted

Salg af erhvervsejendom med maritim Fokus og adgang til Korsør Nor

Vi præsenterer en enestående erhvervsejendom, ideel som domicil for virksomheder med maritime formål. Denne ejendom har adgang til Korsør Nor og er perfekt beliggende for virksomheder, der har brug for let adgang til motorvejsnettet centralt i Danmark. Ejendommen tilbyder en række faciliteter, herunder værksted, lager/logistik, udstilling og administration, hvilket gør den alsidig og attraktiv for mange forskellige anvendelser. Ejendommen ligger centralt i Danmark med nem adgang til motorvejsnettet, hvilket sikrer hurtig og effektiv transport til resten af landet.
Beliggenheden er også fordelagtig for virksomheder, der kræver hyppige transporter mellem havnen og andre destinationer.
En af de største fordele ved denne ejendom er adgang til Korsør Nor, hvilket er ideelt for virksomheder med maritime formål.
Perfekt til virksomheder inden for skibsfart, maritim service, fiskeri, eller andre havnerelaterede aktiviteter. Veludstyret værksted med faciliteter til reparation og vedligeholdelse af maritimt udstyr og fartøjer.
Lager/Logistik: Stort lagerområde, der kan rumme alt fra reservedele til større udstyr. Logistikområdet er designet til at håndtere effektivt gods og materialer.
Udstillingsområde, der kan bruges til at præsentere produkter, tjenester eller udstyr. Ideelt til demonstrationer eller salgsmesser.
Moderne kontorområder til administrative formål. Kontorerne er indrettet med alle nødvendige faciliteter for at skabe et produktivt arbejdsmiljø.

Ejendommen er ideel for virksomheder med et maritimt fokus, men dens alsidighed gør den også egnet til andre formål, der kræver nærhed til havn eller motorvejsnet.
De forskellige faciliteter gør ejendommen velegnet til en bred vifte af aktiviteter, fra produktion og logistik til administration og udstilling.
Denne ejendom repræsenterer en unik mulighed for virksomheder, der søger en strategisk beliggenhed med havneadgang og omfattende faciliteter.

Kontakt os i dag for mere information og for at arrangere en besigtigelse af denne imponerende erhvervsejendom.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
10.800.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
789.600,-
Pris pr. m² kr.
4.230,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
309,-
Årlige driftsudgifter kr.
77.153,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
30,-

Lokalet

Etage areal
2553 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8000 m²

Faciliteter

Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere