SENEST SET
FAVORITTER

Dronningensgade 23B, 4100 Ringsted

Prisvenlig lager, produktion og værksted

2.345.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007272Type : Lager & Produktion

564 m² værksted og lager med port på en 1,105 m² stor grund til oplag og parkering. Lav kvadratmeterpris centralt i Ringsted.

Velkommen til Dronningensgade 23B i 4100 Ringsted – en moderniseret lager- og værkstedsejendom, der rummer en lang række muligheder for potentielle købere. Ejendommen er ideel til virksomheder, der har brug for opbevaringsplads, produktionsfaciliteter eller lignende, og med sine mange fordele kan den være netop det, du står og mangler til din virksomhed.

Dronningensgade 23B, og består af to sammenhængende bygninger, der er opført i henholdsvis år 1935 og 1968. Etagearealet andrager i alt 564 m², hvoraf den nyere bygning er på 221 m², og den ældre bygning er på 343 m². Ejendommen har været anvendt til værksted og lager, og er udstyret med en høj port og ovenlysvinduer. Værkstedet er ligeledes højloftet, og der er kontorfaciliteter samt toilet og bad. Lagerdelen sikre god plads til bl.a. opmagasinering. Der er separat adgang til de to sammenhængende bygninger, hvorfor de let kan opdeles, hvis der er behov for dette.

Denne ejendom skiller sig ud med sin praktiske port og gode loftshøjde, der giver mulighed for effektiv udnyttelse af rummet. Med en El-sikret forsyning på 63 ampere er der strøm nok til både maskiner og belysning, hvilket gør ejendommen ideel til produktionsvirksomheder. Ejendommen indeholder også et nyt og moderne toilet, der er en værdsat facilitet for medarbejdere og besøgende.

Ejendommen er desuden blevet nymalet både indvendigt og udvendigt, hvilket giver et friskt og indbydende udtryk. Der er desuden god plads til udendørs opbevaring eller eventuelle udvidelser af ejendommen - et stort plus for dem, der ønsker fleksibilitet og mulighed for vækst. Prisvenlig og funktionel – dette er den ideelle kombination, du får med denne ejendom. Grunden er endvidere indhegnet. Med en yderst attraktiv kontantpris og en række fordele er denne lager- og værkstedsejendom en oplagt mulighed for virksomheder, der ønsker value for money.

Kort sagt tilbyder Dronningensgade 23B et væld af muligheder og faciliteter, der kan være med til at løfte din virksomheds potentiale. Lyder det som noget for dig? Kontakt os i dag for en fremvisning og lad os sammen udforske, hvordan denne ejendom kan imødekomme dine behov og krav.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
2.345.000,-
Pris pr. m² kr.
4.158,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
564 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1105 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Parkering
Port
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere