SENEST SET
FAVORITTER

Klintvej 158A, 4500 Nykøbing Sj

Det Vilde Køkken i Klint

2.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 16824081Type : Hotel & Restaurant

Mulighed for at etablere bolig

Den kendte tidligere "Klintekroen", har haft nyt liv som "Det Vilde Køkken" igennem en årrække nu, og har opbygget et helt særligt brand, og er kendt som stedet hvor Odsherred fortolkes gennem maden, og essensen i køkkenet er: Det nye nordiske køkkens princip; brug af lokale råvarer og vilde urter; udnyttelse af årstidens tilgængelige råvarer m.v.

Restauranten har naturligvis højsæson i sommerhalvåret, hvor særligt skoleferien trækker masser af sommerhusgæster og turister til det skønne Odsherred. Men herudover er der arrangementer i form af fx foredrag, Geopark-events m.v., ligesom her holdes masser af selskaber for områdets sommerhusbeboere og fastboende. Her tilbydes således en godt fyldt ordrebog med i handlen - så masser af omsætning ligger allerede klar til ny ejer.

Ejendommen fremtræder pænt vedligeholdt med erhvervsareal på i alt 733m², hvoraf de 192m² er uudnyttet 1. sal hvor der eventuelt kan indrettes bolig. Herudover 88m² sekundære bygninger der udnyttes til bl.a. lager m.v. Det reelle erhvervsareal udgør således 453m² der er indrettet således:

Pænt indgangsparti med hhv. herre- og dametoiletter, stor restaurantlokale med bardisk, og plads til 60 gæster (90 til foredrag o.l.), særskilt mindre restaurant med plads til 30 gæster og adgang til egne toiletter, og endelig i en tredje cafe-afdeling med plads til 30 gæster med egen bar og toiletter m.v., og her er pt en velbesøgt temaudstilling om Geopark Odsherred i et partnerskab med geoparken. Udstillingen bruges i f.m. besøg fra udlandet, samt som introduktion til lokale vandreture for restaurantens gæster.

Inventar og service m.v. til gæster i alle afdelinger, der alle betjenes af det samme køkken, der er funktionelt og opdelt i koldt, varmt og opvask, og herudover service-rum, samt personaletoilet m.v.

Det Vilde Køkken er medlem af FIO - et netværk af Fødevareproducenter I Odsherred, ligesom der samarbejdes med en række guider, der også vil kunne benyttes fremover.

Der er masser af parkering for gæster på tilhørende parkeringsareal, samt på ligeledes tilhørende p-areal overfor restauranten.

Nuværende ejere kan tilbyde hjælp med at komme ind i driften for en aftalt periode, og ligeledes i forhold til kontakter, arrangementer m.v.

For yderligere oplysninger og aftale om fremvisning m.v. - kontakt medvirkende erhvervsmægler Søren Mosbæk.

Forslag til anvendelse

Bar
Café
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
2.700.000,-
Pris pr. m² kr.
3.683,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.410,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
61,-

Lokalet

Etage areal
733 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1989 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Parkering
Toiletter
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere