SENEST SET
FAVORITTER

Industrikrogen 13, 4683 Rønnede

Erhvervsgrund til salg

850.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5377 XX XX Se nummer
E-mail xx@croisette.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28570209Type : Grunde

Byggeret til erhverv tæt på E47

-Grundstr. 1.205 m2
-Godkendt lokalplan
-Attraktivt erhvervsområde
-Kort afstand til Motorvej E47 v. afkørsel 37 Rønnede

Område
Grunden er beliggende i mindre og veletableret erhvervsområde i Rønnede by (Faxe Kommune). Med en placring tæt på sydmotorvejen (E47) centralt på Sjælland opnår man her en strategisk god beliggenhed med kort afstand til Næstved, Ringsted, Køge og København. Derudover har Fermern forbindelsen skabt en øget interesse fra mange virksomheder og udviklere langs hele strækningen fra København til Tyskland langs E47. Senest med det planlagte forretningscenter, "Stop 37", Hele området på i alt 33.000 m2 udvikles til at blive et af Danmarks mest eftertragtede pitstop for alle.
I selve serviceområdet etableres et golf-/turist-familiehotel, 2 fastfood restauranter, et supermarked, take away samt en af Danmarks største - overdækkede elbil-ladestation med 18 ladestandere i forlængelse af almindeligt tankområde for diesel- og benzindrevne biler.
Ydermere bliver der udviklet flere boligprojekter i området i og omkring Rønnede hvilket kommer til at betyde en betydelig vækst til hele byen i de kommende år.

Anvendelse/Lokalplan
Grunden til salg er beliggende i Faxe Kommune og er underlagt Lokalplanen 1000-58.
Grunden beliggende i Delområde II udlægges til virksomheder i klasse 2-3 med en begrænset miljøpåvirkning af omgivelserne og virksomhederne indbyrdes. I dette delområde kan der placeres håndværksmæssige erhverv, vognmænd og lignende mindre virksomheder. Der må ikke opføres boliger i området. Delområde II kan anvendes til håndværksvirksomheder og servicepræget industri i virksomhedskategori 2-3. Bebyggelsens omfang, må ikke overstige 3 m3/m2 grundareal.
Det bebyggede areal må ikke overstige 50% af grundarealet.

Bygninger må højst opføres i en højde af 12 m over terræn. Bygninger må højst opføres i to etager.

Klasse 2 virksomheder:
Klasse 2 virksomheder giver anledning til ganske ubetydelig påvirkning af de nærmeste omgivelser og vil kunne indplaceres i områder, hvor der også findes boliger.. Denne klasse omfatter typisk mindre virksomheder af typen bogbinderier, elektronikværksteder og f.eks. laboratorier.

Klasse 3 virksomheder:
Klasse 3 omfatter virksomheder, som fra udendørs aktiviteter (herunder transport) og småafkast giver anledning til en mindre påvirkning af omgivelserne.
Virksomhederne bør placeres i industriområder evt. i randzonen, hvis området er zonet, idet virksomhedstypen ofte vil være forenelig med forureningsfølsomme naboområder. Inden for denne klasse falder mange håndværksprægede virksomheder og visse servicevirksomheder.

Din erhvervsmægler i Norden.
Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest
progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virksomhed.

Croisette består af engagerede erhvervsejendomsmæglere med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer.

Økonomi

Pris i kr.
850.000,-
Pris pr. m² kr.
705,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.808,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1205 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

Teknik

Fax

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere