SENEST SET
FAVORITTER

Aftensang 20B, 6040 Egtved

Velbeliggende og velholdt erhvervslokale i Egtved

1.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Christian Fenger
Telefon +45 4880 XX XX Se nummer
E-mail xx@halbreg-olsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2024063Type : Detailhandel/butik

Drømmer du om et erhvervslokale med mange anvendelsesmuligheder? Så er her den perfekte mulighed for dig!

Vi præsenterer et velbeliggende erhvervslokale på Aftensang 20B, 6040 Egtved. Med sin charmerende atmosfære er Aftensang det pulserende centrum, hvor en stor del af Egtveds butikker og forretninger ligger.
Med en størrelse på 242 kvm. er dette lokale ideelt til en række forskellige forretningsformål, fra detailhandel til kontor, som restaurant eller måske noget helt fjerde.
Lokalet præsenterer sig med et stort butikslokale, der giver dig mulighed for at skabe en indbydende atmosfære, uanset om du drømmer om at fortsætte som tøjbutik, åbne en café eller etablere et showroom. Med store vinduer og en rummelig indretning er du sikret optimal synlighed og en attraktiv placering for dine kunder.
Derudover finder man her, et personaleområde med et mindre the-køkken og plads til kontorområde. I forlængelse af personaleområdet er et lagerområde. Lige ved lagerområdet er der yderdør mod området bag ejendommen.
Ejendommens lokation er vel næsten at betragte som en af de bedste beliggenheder i Egtved. Mange færdes i og omkring området. Synligheden er i top og lokalerne er let tilgængelige. Der er flere muligheder for parkering, lige ved ejendommen. Lig dertil at ejendommen er beliggende med SuperBrugsens parkeringsareal og OK tankstationen, lige på modsatte side af Aftensang.
Lokalet bliver pt. anvendt som tøjbutik og har fungeret som tøjbutik de seneste ca. 35 år. Hvoraf nuværende ejer har drevet tøjbutikken de seneste 15 år.
Dette erhvervslokale fremstår yderst tidssvarende og er klar til at imødekomme dine behov og hjælpe dig med at realisere dine forretningsdrømme.
I lokalet er der et skønt naturligt lysindfald fra de store ovenlysvinduer. Ejendommen fremstår generelt flot og velholdt.
For yderligere information samt en gennemgang af ejendommen, er du velkommen til at kontakte Halberg & Olsen Erhverv.

Forslag til anvendelse

Butik
Tøjbutik
Café
Showroom
Butikker

Økonomi

Pris i kr.
1.450.000,-
Pris pr. m² kr.
5.992,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
242 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkering
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere