SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 1, 6400 Sønderborg

Centralt beliggende ejendom i Sønderborg

7.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 641011242Type : Kontor

Mange anvendelsesmuligheder

• Centralt beliggende i Sønderborg
• Mange anvendelsesmuligheder
• Parkeringspladser bag ejendommen
• Historisk charme

Velkommen til Østergade 1, en enestående ejendom med en betydningsfuld historie, der strækker sig tilbage til 1910. Denne imponerende bygning, med sine 1126 m² bygningsareal fordelt på 3 etager, står som et symbol på både fortidens pragt og fremtidens potentiale.

Beliggende i hjertet af Sønderborg, hvor Østergade og Kongevej mødes, nyder denne ejendom en central placering, der er helt unik. Med sin historiske betydning og strategiske beliggenhed er Østergade 1 en sjælden mulighed, der ikke bør overses.

Bygningen rummer et mangfoldigt potentiale. Med sin tidligere brug som kontorejendom, herunder en kirkesal, der stadig anvendes til kirkelige handlinger ( som dog ophører ved salg), er der mulighed for at bevare dens historiske karakter eller omfavne forandringer med en ombygning til lejligheder. Sælger understreger dog vigtigheden af at respektere bygningens rige historie, hvilket giver enhver køber en unik mulighed for at skabe et
moderne rum med respekt for fortiden. Ejendommen indeholder i dag allerede 3 indrettede boliglejemål.

Der er mulighed for parkering bag bygningen, samt indkørsel fra Kongevej.

Tag del i historien og fremtiden ved at erhverve denne bemærkelsesværdige ejendom på Østergade 1. Med dens centrale beliggenhed, historiske charme og ubegrænsede potentiale er dette en investering, der vil fortsætte med at være et værdifuldt aktiv i årtier fremover.

Sønderborg Kommune er placeret i den sydlige del af Jylland og binder det kontinentelle Europa sammen med resten af Danmark. Storbyer som Flensborg, Hamborg og Kiel er tætte naboer, imens den veludbyggede infrastruktur med motorvej og lokal lufthavn sikrer korte afstande til andre metropoler som f.eks. Berlin og København.

Derudover findes der større erhvervsområder tæt ved motorvejene, hvor pladskrævende virksomheder inden for brancherne lager, produktion, værksted, engros- og detailhandel er placeret.

Denne særlige placering, som naturligt knudepunkt til grænselandet, har givet Sønderborg en helt speciel evne til at samarbejde på tværs af grænser, kulturer og skel, og i dag bor og lever 120 forskellige nationaliteter i Sønderborg

Økonomi

Pris i kr.
7.250.000,-
Pris pr. m² kr.
6.439,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1126 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1520 m²

Faciliteter

Parkering
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere