SENEST SET
FAVORITTER

Sejrsvej 101, m.fl., 6300 Gråsten

Benniksgaard Hotel med unik beliggenhed til Flensborg Fjord

42.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 641011275Type : Hotel & Restaurant

Denne historiske ejendom i form af Benniksgaard Hotel udbydes nu til salg

Denne historiske ejendom i form af Benniksgaard Hotel udbydes nu til salg. Stedet har haft samme ejer i 47 år og har været drevet som hotel igennem de sidste knap 25 år. Her er der mulighed for, at erhverve en hel unik ejendom med spændende historie og ikke mindst en god drift med mulighed for yderligere optimering. Hotellet er beliggende lige ud til en af Danmarks smukkeste golfbaner på kanten af Flensborg Fjord.

Historien om Benniksgaard kan dateres helt tilbage til 1400-tallet, hvor stedet blev drevet som landbrug under flere forskellige ejere herunder Bennick-slægten i mere end 400 år. Nuværende ejer overtog stedet af sine forældre i 1977 og fortsatte landbrugsdriften frem til 1997, hvor markerne blev omdannet til golfbaner. De første hotelværelser kom til i år 2000 og siden da er stedet løbende blevet udviklet til det hotel, som vi kender i dag med 119 værelser på tre lokationer, konferencelokaler og to restauranter med det sønderjyske køkken i fokus. Stedet er nu klar til ny ejer og gerne i kombination med nuværende nøglemedarbejdere.

Benniksgaard Hotel råder over i alt 119 værelser, hvor af de 10 er suiter af meget høj standard. Her bør især natursuiten fremhæves med perfekt udsigt over Flensborg Fjord og golfbanen. Denne suite har en udendørs oase med lukket terrasse, sauna og eget spa. De øvrige suiter er ligeledes af en standard, der kan måle sig med branchens bedste og har rigeligt plads, store badeværelser og meget andet. De øvrige værelser er meget forskellige alt afhængig af, hvilken bygning de er beliggende i. Der er nye moderne værelser i Annekset, værelser i gammel stil med synlige loftsbjælker og hems samt en afdeling med ”bed and breakfast”. Fælles for alle værelser er, at standarden er høj og kvaliteten god.

Hotellet består grundlæggende af 3 bygningssæt. På Sejrsvej 101 ligger hovedbygningen med det gamle stuehus fra 1782 som omdrejningspunkt. Stuehuset er nænsomt renoveret og ombygget til hotelværelser. Stilen er gammeldags og gennemført. De tidligere staldbygninger er ligeledes indrettet til værelser og var de første der blev bygget, da ejendommen ændrede anvendelse fra landbrug til hotel. Værelserne er yderst charmerende og fremstår i virkelig flot stand. Desuden rummer Sejrsvej 101 hotellets reception, lounge område, morgenmads- og middags restaurant, køkken, kontorer, fest- og konference lokaler samt jagtstue og golfshop med salg af golf relateret udstyr. Sidstnævnte er eksternt udlejet og ikke en del af hotellets drift. En del af hovedbygningen ligger på Sejrsvej 112 og udgør bed and breakfast lejligheder. En del af værelserne er udlejet til hotellets personale. Grundstykket udgør ca. 20.000 m².

På Sejrsvej 100 ligger Annekset, som tidligere var en efterskole, men nu en del af Benniksgaard Hotel. Ejendommen anvendes blandt andet til festlokale og danner gerne rammer om fx konfirmationer og andre større arrangementer. Stedet har eget køkken, gode opholdsrum, gymnastiksal og ikke mindst en række rigtig gode værelser og suiter. Her er et godt eksempel på, hvordan en tidligere skole kan få nyt liv. Ejendommen ligger på en godt 31.000 m² stor grund, der sikrer rigelig mulighed for udvidelse eller udendørs aktiviteter.

Med en beliggenhed lige op til golfbanerne og ned til vandet bliver det ikke meget bedre. Hele stedet har mange hyggekroge og terrasser med mulighed for udendørs servering. Den 18 hullers golfbane er i dag ejet af foreningen ”Benniksgaard Golf Klub”, som hotellet har et tæt samarbejde med. Det samme gør sig gældende med ”Benniksgaard Golf og Studie”, som tilbyder både undervisning og golfrejser, samt salg af et bredt sortiment af golf- udstyr. Foran hovedbygningen er stor grusbelagt parkeringsplads med lademuligheder for elbiler. Der vil være mulighed for tilkøb af yderligere knap 30.000 m² eng beliggende helt nede ved fjorden. Der kan ikke bygges på arealet, dette er blot til afgræsning.

Budget og regnskabstal udleveres imod underskrift på fortrolighedserkæring.

Forslag til anvendelse

Restauranter
Hotel
Bed and breakfast

Økonomi

Pris i kr.
42.500.000,-
Pris pr. m² kr.
4.316,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
9848 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
51259 m²

Faciliteter

Loftsbjælker
Lounge
Opholdsrum
Parkeringsplads
Reception
Sauna
Terrasse
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere