SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 26, 6580 Vamdrup

Projektmulig

1.575.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 011979Type : Grunde

Centralt beliggende i Vamdrup

Denne ejendom/grund er beliggende i Vamdrup, en attraktiv mulighed for en potentiel udvikler, der ønsker at investere i et centralt beliggende projektgrund.

Med sin placering på en ca. 3.460 m² stor grund, er ejendommen placeret i et dynamisk og voksende område med en befolkning på næsten 5.000 indbyggere og tæt på skoler og indkøbsmuligheder.

Vamdrup ligger i en strategisk fordelagtig position, kun 8 km syd for Lunderskov, 13 km sydøst fra Vejen, og 15 km sydvest for Kolding - hvilket gør det nemt at nå andre større byer inden for kort kører afstand.

Ejendommen består aktuelt af et mindre værksted på 178 m² med et tilhørende uisoleret lager på 85 m² samt en carport på 35 m².

Udviklingspotentialet for denne ejendom er stort. Der foreligger skitser over et tidligere projekt, der havde til formål at beholde det eksisterende værksted og tilføje 3 forskudte rækkehuse. Projektet indeholder 6 lejemål på omkring 86 m² hver, alle med egne haver, der strækker sig ned til den nærliggende å.

Kloakafgiften er betalt, ligesom der foreligger jordbundsprøver for grunden. Grunden er omfattet af kommuneplanens rammer 1213-B3 som giver tilladelse til at opføre blandet bolig bebyggelse med en bebyggelsesprocent op til 40, og i 1,5 plan dog max 8,5 meter.

Økonomi

Pris i kr.
1.575.000,-
Pris pr. m² kr.
455,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.279,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
100,-

Lokalet

Etage areal
263 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3460 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere