SENEST SET
FAVORITTER

Folevej 42, 6510 Gram

Ejendom klar til brug for kommende ejer

2.225.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 620510303Type : Hotel & Restaurant

Meget velholdt ejendom - klar til brug for kommende ejer

• Fuldt funktionsdygtigt køkken
• Moderne og rummelig lejlighed
• Meget velholdt ejendom
• Stor grund på 2.624 m²

Velkommen til Folevej 42, en unik ejendom, der kombinerer en rummelig privat lejlighed med erhvervsareal på en stor grund på 2.624 kvadratmeter. Tidligere kendt som ”Restaurant Flammen”, denne ejendom har en rig historie og et stort potentiale.

Den fremragende beliggenhed, moderne faciliteter og evnen til at kombinere arbejde og bolig gør denne ejendom til et sandt eventyr for den rigtige køber.

Den tidligere brug af ejendommen som en ”Restaurant Flammen” og selve restauranten byder på en række forretningsmuligheder. Den store spisestue kan rumme op til 120 gæster og er perfekt til arrangementer, fester eller endda en ny restaurant eller café. Det moderne storkøkken er udstyret med rigelig fryser og kølerum, hvilket gør det ideelt til catering eller fødevareproduktion.

I tilknytning til erhvervsbygningen ligger den private lejlighed, som er moderne indrettet og byder på flere rummelige værelser og opholdsrum. Dette gør dem ideelle til ejeren, der ønsker at være tæt på deres arbejde eller hobby. Med 188 kvadratmeter byder lejligheden på plads nok til et behageligt familieliv.

Ejendommen er beliggende i Fole, der er en lille landsby i Sønderjylland, Danmark. Byen ligger i Haderslev Kommune og tilhører Region Syddanmark. Fole er kendt for sin landlige idyl og tætte samhørighed blandt indbyggerne.
Fole har en aktiv lokalbefolkning, der arrangerer forskellige aktiviteter og arrangementer for at styrke fællesskabet. Byen har også en række fritidsmuligheder og er omgivet af smuk natur, hvilket gør det til et attraktivt sted for dem, der nyder udendørs aktiviteter.

Forslag til anvendelse

Catering
Restaurant
Café
catering

Økonomi

Pris i kr.
2.225.000,-
Pris pr. m² kr.
3.267,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
681 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2624 m²

Faciliteter

Opholdsrum
Køkken

Teknik

Fryser
Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere