SENEST SET
FAVORITTER

Lundevej 10, 6705 Esbjerg Ø

Fleksibel erhvervsejendom på stor grund

1.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670114238Type : Kontor

Yderst prisvenlig erhvervsejendom beliggende på 2.807 m² stor, delvis indhegnet grund. Velegnet til mange forskellige brancher

• Fleksibel ejendom med mange anvendelsesmuligheder
• Beliggende i 6705 Esbjerg Ø, tæt på Skads/Andrup
• 294 m² blandet kontor, køkken og toilet m/bad samt garage/lager
• Beliggende på en 2.807 m² grund som er delvist indhegnet med port
• Yderst velegnet til ”Startups/Webshops” eller håndværksvirksomhed

I 6705 Esbjerg Ø, tæt på Skads/Andrup har vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech fornøjelsen at udbyde denne flotte og multianvendelige erhvervsejendom på 294 m² til salg.

Ejendommen er beliggende på en 2.807 m² stor grund, som er delvist indhegnet med port og derfor velegnet til udendørs oplagring.

Ejendommen er yderst fleksibel indrettet med blandt andet flot køkken, bad/toilet, flere mindre kontorer, samt et større areal, der er velegnet til stort kontor eller showroom/udstilling.

Ejendommen har en flot entre/hall med skydedøre, som kunne være velegnet til kundemodtagelse. Derudover er der en stor flot garage med port, som også kan bruges til lager.

Ejendommen er yderst prisvenlig og anvendelig for mange brancher, såsom håndværksvirksomheder, webshops/startups eller noget helt tredje?

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser lige uden for Skads/Andrup.

Skads er en landsby i Sydvestjylland med 433 indbyggere. Skads er beliggende i Skads Sogn ved Esbjergmotorvejen to kilometer nordøst for Andrup og ni kilometer øst for Esbjerg. Byen tilhører Esbjerg Kommune og er beliggende i Region Syddanmark.

Skads og Andrup er to landsbyer, som næsten er vokset sammen. De fungerer som forstæder til Esbjerg, men har bevaret det lokale fællesskab. I Skads og Andrup finder man forskellige typer boliger i familievenlige kvarterer herunder store parcelhuskvarterer med gode faciliteter for børnefamilier.

Andrup er en meget aktiv by med mange familievenlige arrangementer og et stort fællesskab omkring idræt. Byens idrætsanlæg danner rammen om mange sportsarrangementer, og det velbesøgte forsamlingshus er samlingspunkt for mange kulturelle arrangementer. Andrup og Skads har fællesaktiviteter - for eksempel inden for idræt, musik og dans.

Derudover er der et årligt Sankt Hans-arrangement og et årligt Skads-Andrup løb, som har rigtig god tilslutning. Der er også et bredt udbud af idrætsaktiviteter som fodbold, håndbold, løb, kroket, cykling, golf og gymnastik.

Hvis ejendommen har vakt jeres interesse og I gerne vil vide mere eller bestille en fremvisning, så ring til os på 76 10 48 00

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.500.000,-
Pris pr. m² kr.
5.102,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
294 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2807 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Hall
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere