SENEST SET
FAVORITTER

Sjelborg Strandvej 40, 6710 Esbjerg V

Unik mulighed i Nationalpark Vadehavet

10.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670114187Type : Hotel & Restaurant

Unik ejendom med blandet bolig og erhverv og med den absolut bedste beliggenhed i det UNESCO beskyttede Nationalpark Vadehavet

• Absolut bedste beliggenhed i det UNESCO beskyttede Nationalpark Vadehavet
• Godt udstyret restaurant med kæmpe potentiale og en 95 års historie
• Helårsbolig på 131 m² og erhvervsareal på hele 336 m²
• Ligger på en 2.762 m² stor grund med direkte adgang til lækker strand
• En enestående mulighed for at erhverve en unik ejendom med en udsøgt beliggenhed

Med en enestående beliggenhed i det UNESCO beskyttede Nationalpark Vadehavet og en unik udsigt over Ho Bugt, kan EDC Erhverv Poul Erik Bech hermed byde velkommen til:
Restaurant Sjelborg Strand

Restauranten blev oprindeligt etableret som sommerpensionat i 1929 ved Frk. Clemmesen og kan i 2024 fejre 95-års fødselsdag.

Ejendommen er beliggende på en 2.762 m² stor grund lige ned til en fantastisk strand. Der er tale om en blandet ejendom, hvor der er 336 m² erhverv og 131 m² bolig.

Erhvervsdelen er indrettet som fuldt kørende restaurant med godt udstyret industrikøkken og plads til 130 spisende gæster, samt en terrasse med plads til 60 gæster – alle siddepladser har en fantastisk udsigt til Ho Bugt.

Boligdelen i stueplan består af 84 m² og indeholder entré, stort køkken/alrum i forbindelse med stuen, badeværelse og soveværelse. På ejendommens 1. sal finder man en hyggelig lejlighed på 47 m² med en lækker tagterrasse, hvor man kan nyde den flotte solnedgang over Ho Bugt.

De nuværende ejere har haft ejendommen og drevet restaurant herfra i mere end 35 år, de seneste år har det udelukkende været for selskaber, men potentialet til meget mere, er stort.

Bonusinformation: Ved nedrivning af ejendommen, vil der være potentiale for udstykning af op til 3 sommerhusgrunde, selvfølgelig efter ansøgning til ansvarlige myndigheder.

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende med stranden som nærmeste nabo i et naturskønt område, der grænser op til Ho bugt, ikke langt fra Esbjerg.

Her er lutter idyl, en bred sandstrand og bølgende vand. Stranden er utrolig børnevenlig, og der er plads til leg i det bløde sand.

Der er parkering lige i nærheden, og derfor er der let adgang til stranden. Sjelborg Strand bruges derfor meget af windsurfere og andre med lyst til vandaktiviteter.

Stranden og området er flittigt besøgt af mange, unge som gamle, som ønsker at opleve den fantastiske solnedgang over Ho bugt.

I gåafstand fra stranden, finder man det skønne naturområde, Marbæk. Her kan man i det afvekslende terræn opleve udsigtspunkter, fortidsminder, naturlegeplads, overnatningsmuligheder og meget mere og selv vælge om det skal opleves til fods, på mountainbike eller til hest.

En ejendom beliggende i den fantastiske vestjyske natur.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
10.000.000,-
Pris pr. m² kr.
21.413,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
467 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2762 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkering
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere