SENEST SET
FAVORITTER

Sønder Havvej 11, 6230 Rødekro

Flot ejendom nær Kalvø med betagende udsigt

6.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 215524Type : Hotel & Restaurant

Fem ferielejligheder og to værelser

Naturperlen, en enestående ejendom beliggende på Sønder Havvej 11, hvor naturens skønhed møder moderne komfort. For enden af bakken, næsten nede hvor du drejer af for at komme til Kalvø, ligger Naturperlen. Omgivet af den enestående sønderjyske natur og med en helt fantastisk udsigt over Genner Bugt, lever Naturperlen i sandhed op til sit navn.

Hovedparten af ejendommen er opført i 2014, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. I dag kan stedet bedst beskrives som et krydsfelt mellem et traditionelt B&B og et hotel. I alt er der 24 sengepladser fordelt på to værelser og fem ferielejligheder, der alle er individuelt indrettet og har deres helt eget navn, som afspejler deres unikke design:

o Panorama 70 m2 (2-5 personer): Flot lys stue med udsigt til 3 sider, stort bad, egen tagterrasse med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og brændeovn. Lejligheden har flexbolig status og er tidligere blevet beboet af sælgerne.
o Udsigten 70 m2 (2-5 personer): Især anbefalet til dårligt gående og større sammenkomster. Udsigten er en gennemtænkt, handicapvenlig lejlighed med et køkken udstyret med sænkbare borde og skabe.
o Retro 66 m2 (2-5 personer): En lejlighed med historisk præg. Det smukke hvælvingeloft markerer bygningens historiske brug som staldlænge, og indretningen inkluderer et klassisk køkken, brændeovn.
o Hemsen (2-5 personer): Muligvis den mest romantiske lejlighed, beliggende på 1. sal. Den består af et køkkenalrum med brændeovn, hems og badeværelse. Hemsen har en fantastisk havudsigt, som kan nydes fra enten den personlige aflukkede tagterrasse eller den romantiske hems, der har givet lejligheden sit navn.
o Hyggen (2-5 personer): Navngivet for sit lys, rummelighed og hygge. Lejligheden har højt til loftet og masser af naturligt dagslys takket være de store vinduer, som også giver en god udsigt over de naturskønne omgivelser.

Derudover er der 2 værelser som er udstyret med dobbeltsenge og eget bad. Selvom værelserne ikke har havudsigt, har man mulighed for at nyde omgivelserne fra den fælles udsigtsterrasse med udsigt over Genner bugt.

Energioptimering; Solvarme og solenergi, brug af regnvand og jordvarme er nogle af de ressourcer, som udnyttes for at opnå en mere bæredygtig hverdag på Naturperlen. Solceller blev etableret i 2016, og jordvarme blev etableret i 2012. I 2015 blev der lavet flisebelægning, spabad og lift til tagterrassen.

Mulighederne for dette unikke sted er mange. Hvis man ikke ønsker at drive det videre som hotel, kunne mulighederne være f.eks. flerfamiliehus eller institution, dette vil kræve myndighedsgodkendelse.

Det er muligt at overtage Naturperlen som et anpartsselskab (ApS).
Naturperlen har modtaget fantastiske anmeldelser på TripAdvisor, Google og Booking.com, og der forudses en omsætningsstigning på 10% baseret på disse prognoser. Sælgerne har investeret i systemer der gør hotellet kan drives som selvbetjeningshotel. Derudover ønsker en bærende medarbejder, der står for næsten alle områder i driften at fortsætte på hotellet, hvis den nye ejer ønsker det. Dette kan sikre en smidig og effektiv drift og overtagelse af ejendommen.

Naturperlen er et ideelt sted for naturelskere og dem, der søger fred og ro. Med sin nærhed til en dejlig badestrand med fantastisk vandkvalitet, kan man nyde afslappende dage ved vandet. Skovene og den uberørte natur, som omgiver ejendommen, indbyder til lange gåture og naturoplevelser året rundt.

Ejendommen, som ligger kun 10 km fra Aabenraa, er blevet smukt renoveret og tilbyder moderne faciliteter i harmoni med den historiske charme. Her finder du en unik kombination af ro, skønhed og bekvemmelighed.

Forslag til anvendelse

Hotel
B&B

Økonomi

Pris i kr.
6.750.000,-
Pris pr. m² kr.
13.776,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.356,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
113,-

Lokalet

Etage areal
490 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18997 m²

Faciliteter

Bad
Brændeovn
Handicapvenlig
Spabad
Køkken

Teknik

Jordvarme
Lift
Solceller

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere