SENEST SET
FAVORITTER

Vintapperbuen 8A, 4070 Kirke Hyllinge

Store, høje produktions- og lagerhaller, solcelleanlæg m.m.

14.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600484Type : Lager & Produktion

Store, høje produktions- og lagerhaller og kontor. Energieffektiviseret med solcelleanlæg. Strategisk placering nær motorvej.

•Moderne produktionsejendom med vedligeholdte produktionshaller, lager, værksted og mindre kontor - Anvendes i dag til produktion af Hus-Modulbyg
•Opvarmede haller uden søjler for optimal pladsudnyttelse - Store porte og traverskraner
•Energieffektiviseret med solcelleanlæg og led-belysning - Bidrager til bæredygtighed (Energimærke A2010 + B)
•Alle nødvendige kontorfaciliteter, mødelokaler, badefaciliteter m.v.
•Strategisk beliggenhed tæt på motorvejen og byer som Holbæk og Roskilde
•Fornuftigt udenomsareal for parkering og gode tilkørselsforhold

På Vintapperbuen 8A præsenteres en unik produktionsejendom, der skiller sig ud på flere måder. Ejendommen er omhyggeligt vedligeholdt gennem årene og fremstår flot med en stor parkeringsplads med perlesten og flisebelagte stier mellem bygningerne. Med de to imponerende produktions- og lagerhaller, hvoraf den ene strækker sig over 1.613 m² og den anden 1.326 m², byder ejendommen på en fantastisk arbejdsplads. Begge haller er opvarmede, og designet uden støttepiller, hvilket giver en optimal udnyttelse af pladsen.

Tværverskranerne, der strækker sig langs hele hallens længde, gør håndteringen af materialer og udstyr til en lempelig opgave. De store produktionshaller, opført med metalvægge og tag, byder på rummelige arbejdsområder med loftshøjder på cirka 6,5 meter og porte på 4 meter i højden. Med nye termovinduer, solcelleanlæg og avancerede lysarmaturer er der lagt vægt på både energieffektivitet og arbejdsmiljø. I tilknytning til produktionsfaciliteterne finder man et indbydende kontor i to etager, der spænder over 320 m². Her er der tænkt på både funktionalitet og komfort, med moderne faciliteter og rummelige arbejdsområder.

Det ikke-isolerede lager på 1.613 m² supplerer lagerpladsen, og er også udstyret med en traverskran til effektiv håndtering af tunge varer op til 2½ ton. Kontorbygningen på 320 m², konstrueret i træ med betontegl på taget, udstråler professionalisme og komfort. Fra det indbydende foyerområde til det moderne kontorlandskab, er der skabt optimale rammer for effektivitet og trivsel. Solcellerne på taget bidrager til en grønnere drift, mens de nyrenoverede badefaciliteter og kundetoilet tilføjer en ekstra dimension af bekvemmelighed. Det flot istandsatte typehus på 145 m², må ikke anvendes til bolig, men åbner op for en bred vifte af muligheder, fra showroom til klinik eller kontorlokaler. Med trævægge og betontegltag afspejler det en moderne og indbydende atmosfære, der kan tilpasses forskellige formål.

Samlet set præsenterer ejendommen på Vintapperbuen 8A en unik mulighed for virksomheder, der søger en kombination af funktionalitet, komfort og æstetik. Med sin omfattende liste af faciliteter og sin strategiske beliggenhed er denne ejendom en sand perle inden for erhvervsejendomme. Det tager kun 9 minutter at komme fra ejendommen og til motorvejen og i alt 20 minutter til henholdsvis Holbæk og Roskilde.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager
Produktion
Produktionsejendom

Økonomi

Pris i kr.
14.750.000,-
Pris pr. m² kr.
4.304,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3427 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7170 m²

Faciliteter

Hall
Kontorlandskab
Kundetoilet
Parkering
Port
Lager
Kontor

Teknik

Solcelleanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere