SENEST SET
FAVORITTER

Buesøvej 14, 4000 Roskilde

LANDEJENDOM I SMUKKE OMGIVELSER

6.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@EKMANBOLIG.DK Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40006444Type : Andre typer

LANDEJENDOM & EKSEPTIONEL ERHVERVSMULIG I SMUKKE OMGIVELSER

Forestil dig en ejendom, hvor drømme om plads, natur og erhvervspotentiale bliver til virkelighed. Denne unikke landejendom beliggende i det skønne naturområde lige uden for Kattinge, byder på alt dette og mere til. Med ingen naboer i nærheden og en betagende udsigt mod fjorden, er denne ejendom et sandt fristed for sjælen.

Boligen, der oprindeligt blev opført i 1940, strækker sig over 127 kvadratmeter. Selvom den mindre boligdel fremstår velholdt, har den bevaret sin charme ved ikke at være moderniseret. Her kan du sætte dit eget præg og skabe et hjem fyldt med karakter. Udsigten mod vest over det åbne landskab er intet mindre end betagende - her kan solnedgangene nydes i fulde drag.
Den store hal fra 2010 er hjertet for dem med erhvervsdrømme. Dette imponerende bygningskompleks på hele 714 kvadratmeter inkluderer administrationskontor, udstillingshal og værksted samt et par ekstra rum til fri anvendelse. Mulighederne er mange: Fra produktionsvirksomhed til showroom eller måske et kreativt værksted? Kun fantasien sætter grænser.Længebygningen fungerer som udhus og giver ekstra opbevaringsmuligheder eller plads til hobbyprojekter. Udbygningen på sydsiden er ideel som lager eller mindre værksted - perfekt for iværksættere eller håndværkere.
Hele ejendommen fremstår passet og plejet; fra den klassiske boligdel til de imponerende erhvervsfaciliteter - alt forekommer trimmet og klar til nye ejere. Omkring boligen finder man et dejligt havestykke, der inviterer til afslapning og samvær med familie og venner.Udenomsarealerne byder desuden på gode belægninger samt marken, der pt. er bortforpagtet til korndrift - hvilket bidrager med en årlig indtægt. Med sine i alt 85.542 kvadratmeter giver ejendommen rig mulighed for at leve et liv tæt på naturen med plads til både privatlivets fred og erhvervsaktiviteter.
Denne ejendom repræsenterer en sjælden mulighed for at kombinere bolig- og arbejdsliv i smukke omgivelser uden at gå på kompromis med hverken komfort eller potentiale. Her får du rammerne for at realisere dine drømme - hvad enten de indebærer fredfyldte stunder i naturens skød eller ambitionerne om eget firma.

Forslag til anvendelse

Landejendom

Økonomi

Pris i kr.
6.750.000,-
Pris pr. m² kr.
5.864,-
Årlige driftsudgifter kr.
59.601,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
52,-

Lokalet

Etage areal
1151 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
82542 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere