SENEST SET
FAVORITTER

Toldbodvej 5, 4600 Køge

Unik og alsidig erhvervsejendom med mange projektmuligheder

12.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 46900486Type : Andre typer

Spændende projektmulighed centralt i Køge

• Spændende projektmulighed centralt i Køge
• Kombination af både bolig og erhverv
• Velegnet til detail, kontor eller konvertering til bolig
• Stor fleksibilitet og potentiale for en bred vifte af erhvervsmæssige formål
• Projektforslag til ombygning foreligger

Velkommen til denne unikke erhvervsejendom beliggende på Toldbosvej 3-5 i det charmerende Køge. Ejendommen tilbyder en sjælden kombination af både bolig og erhverv, hvilket giver mange spændende projektmuligheder.

Med den rette planlægning og tilladelser kan arealerne omdannes eller optimeres til en række forskellige formål:

• Udvidelse af erhvervsaktiviteter: Udnyt de store erhvervsarealer til at ekspandere din nuværende virksomhed eller starte en ny.
• Boligprojekt: Mulighed for at konvertere en del af erhvervsarealet til yderligere boliger.
• Blandet brug: Skab et moderne erhvervscenter med kombinerede kontorer, lager og udstillingsområder.
• Ejendomsudvikling: Udvikl ejendommen til et attraktivt erhvervs- og boligområde, der kan tiltrække forskellige typer lejere eller købere.

Ejendommen på Toldbodvej 5 i Køge har en rig og varieret historie, der afspejler dens alsidighed og robusthed. De forskellige anvendelser gennem årene inkluderer:

• Lager: En betydelig del af ejendommen har fungeret som lagerplads. De store, åbne rum og høje lofter har gjort ejendommen velegnet til opbevaring af varer og materialer, hvilket har tiltrukket virksomheder med behov for store lagringsmuligheder.
• Produktion: Ejendommen har også været anvendt til mindre produktionsaktiviteter. Den solide konstruktion og tilpasningsdygtige ruminddeling har gjort det muligt for forskellige produktionsvirksomheder at operere effektivt herfra.
• Erhvervslokaler: Udover lager og produktion har ejendommen huset forskellige erhvervslokaler. Disse rum har været brugt af forskellige virksomheder til kontorer, værksteder og andre kommercielle aktiviteter.
• Diskotek: I de senere år har ejendommen været anvendt som diskotek. Den rummelige indretning og de fleksible erhvervsområder har gjort det muligt at drive en nattelivsforretning, som har tiltrukket mange besøgende og bidraget til det lokale natteliv.
• Boligudlejning: På 1. sal af baghuset findes en udlejningslejlighed, der har været anvendt som bolig. Denne lejlighed giver mulighed for ekstra indkomst gennem udlejning og har været en attraktiv boligmulighed for lejere.

Den historiske anvendelse af Toldbodvej 5 viser en ejendom med stor fleksibilitet og potentiale for en bred vifte af erhvervsmæssige formål. Dette gør ejendommen særligt attraktiv for investorer og virksomheder, der søger en robust og tilpasningsdygtig erhvervsejendom i Køge.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
12.995.000,-
Pris pr. m² kr.
18.226,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
713 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1619 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere