SENEST SET
FAVORITTER

Vegavej 3, 8700 Horsens

Flot ejendom i populær erhvervsby i Horsens Syd

8.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 873903991Type : Lager & Produktion

Særdeles flot og moderne erhvervsejendom i Horsens Syd med mange anvendelsesmuligheder.

Denne særdeles flotte og moderne erhvervsejendom på Vegavej 3 i Horsens er en unik mulighed for at erhverve en ejendom med mange anvendelsesmuligheder. Opført i 2021 med en tilbygning i 2022, fremstår ejendommen i en enestående stand med flotte detaljer og gennemtænkte løsninger. Ejendommen udstråler en særlig elegance og modernitet, der gør den velegnet til forskellige formål.

Ejendommen er på samlet 836 m² og byder på en flot kombination mellem lager, salgs- og kundearealer samt kontor og velfærdsarealer. Blandt andet byder ejendommen på et lækkert loungeområde med en bar, der skaber en indbydende atmosfære og giver mulighed for at imponere besøgende.

Foruden de imponerende haller, med en indvendig frihøjde på ca. 3,5 meter, indeholder bygningen 2 kontorer, et klargøringsværksted og et frokostrum/depot. Der er adgang til bygningen via 5 porte i jordniveau, hvoraf 4 er i størrelsen 4,0x3,2 m (bxh), og en er i størrelsen 2,0x2,5 m.

De anvendte materialer er af høj kvalitet og bidrager til det eksklusive udtryk, der kendetegner hele ejendommen. Med sine fleksible anvendelsesmuligheder kan denne ejendom tilpasses til forskellige formål. Uanset om du ønsker at etablere et salgskontor, et virksomhedsdomicil eller en helt tredje type af erhverv, så giver denne ejendom dig mulighed for at skabe de perfekte rammer.

Grunden er på 2.552 m² og med en tilladt bebyggelse på op til 60% af grundarealet er der gode muligheder for udvidelse af bebyggelsen.

Grunden er med fast belægning og der er opsat hegn.

Beliggenheden er yderst attraktiv med kort afstand til E45 Horsens Syd, hvilket giver nem adgang til motorvejen og dermed til resten af landet. I nabolaget finder man et aktivt erhvervsmiljø med flere bilforhandlere, Plantorama, DanCamper og andre spændende virksomheder.

I henhold til lokalplan for området kan bygningen bruges til erhvervsformål, såsom industri, lager- og værkstedvirksomhed, service og handelsvirksomhed. Endvidere kan der etableres butikker der forhandler særligt pladskrævende varegrupper, såsom motorkøretøjer, lystbåde, campingvogne, trailere, planter, havebrugsvarer, tømmer, byggematerialer, møbler og lignende.

Denne ejendom er en unik mulighed for at skabe en funktionel og stilfuld arbejdsplads, der kan være med til at løfte din virksomhed.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
8.000.000,-
Pris pr. m² kr.
9.569,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
836 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2552 m²

Faciliteter

Depot
Hall
Loungeområde
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere