SENEST SET
FAVORITTER

Lundagervej 43, 8723 Løsning

Synlig beliggenhed i 1. række ved E45 Hedensted

33.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87302130Type : Lager & Produktion

Ejendommen byder på samlet ca. 5.441 m² fordelt på ca. 518 m² administration og velfærd samt ca. 4.923 m² produktion.

Velkommen til denne unikke brugerejendom beliggende i Hedensted / Løsning, med en enestående beliggenhed i første række til E45, hvilket giver en fantastisk synlighed og markedsføringsværdi til de ca. 57.000 forbipasserende dagligt.

Ejendommen byder på samlet ca. 5.450 m² fordelt på ca. 518 m² administration og velfærd samt ca. 4.932 m² produktions- og lagerhaller, jf. BBR.
Administrationen strækker sig over ca. 259 m² og byder på moderne faciliteter, herunder storrumskontor og mødelokaler. I stueplan af administrationsbygningen findes velfærdsfaciliteter og en kantine med et funktionelt produktionskøkken, der gør det nemt for medarbejderne at nyde måltider og pauser sammen. Hallerne på ejendommen udgør samlet ca. 4.932 m² og har en imponerende indvendig frihøjde på 7-7,5 meter.

Af det samlede halareal er ca. 1.150 m² uopvarmet, hvilket giver mulighed for opbevaring af varer eller materialer, der ikke kræver opvarmning. Med fleksible adgangsforhold via porte i jordniveau samt ramper, er det let at håndtere både ind- og udkørsel.

Ejendommen har et stort befæstet areal, der giver gode parkeringsforhold samt mulighed for oplag. Området er endvidere godkendt til kørsel med modulvogntog, hvilket åbner op for store transportmuligheder.

Ejendommen kan overtages primo 2026, hvor den nuværende bruger, Dansk Retursystem, fraflytter lokalerne i forbindelse med flytning af faciliteterne til nybyggeri i Fredericia. Der er også mulighed for en tidligere overtagelse, hvorefter Dansk Retursystem fortsætter som lejer i ejendommen frem til primo 2026.

Kombinationen af moderne administrationslokaler, rummelige produktionshaller og ideel beliggenhed gør ejendommen til den perfekte løsning for virksomheder, der ønsker en effektiv og funktionel ejendom.

Kontakt os allerede i dag for at få mere information om denne spændende ejendom og hvordan den kan imødekomme jeres virksomhedsbehov.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Pris i kr.
33.000.000,-
Pris pr. m² kr.
6.055,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
5450 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15134 m²

Faciliteter

Kantine
Parkeringsforhold
Storrumskontor
Port

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere