SENEST SET
FAVORITTER

Stavneagervej 39, 8250 Egå

Domicilejendom med synlig facade

6.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000352Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Præsentabel domicilejendom beliggende i Egå i det nordlige Aarhus med stor synlighed til en af byens større indfaldsveje sælges. Bygningen indeholder lyse og regulære arealer anvendelige til såvel showroom som lager/ produktion samt flotte kontorer. Ejendommens sektionsopdelte bygningsmasse har tidligere givet mulighed for, at to virksomheder har kunnet drive virksomhed fra adressen. Ejendommen er således oplagt for virksomheden, som ønsker at erhverve eget domicil med udlejning af eventuelle overskydende arealer.
 
Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Egå langs indfaldsvejen, Grenåvej, i den nordlige del af Aarhus. Området ligger med kun 3 km. til Djurslandmotorvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Køretiden til ringvejssystemet rundt om Aarhus er blot ca. 10 minutter, mens Aarhus centrum/ havn nås på godt et kvarter. Der er endvidere gode busforbindelser til området.
 
Beskrivelse
Ejendommen på i alt 580 m² fremstår præsentabel med murede og pudsede facader. Bygningen består overordnet set af et kontor- og velfærdsafsnit på ca. 280 m² samt et isoleret og opvarmet showroom/ lager på ca. 300 m².
 
Bygningen har tidligere været opdelt til to forskellige virksomheder med enheder på henholdsvis ca. 180 m² og ca. 400 m². Hver enhed med egen indgang, køkken, toilet/ badefaciliteter foruden kontor og lager. Ejendommen er dog også velegnet som firmadomicil for én virksomhed fremadrettet.
 
Bygningens største lokale har facade mod Grenåvej med store vinduespartier fra gulv til loft. Lokalet er velegnet til flere formål, herunder showroom, lager eller til lettere produktionsformål. Arealerne er regulære, søjlefrie, og loftshøjden måler 2,3 meter under spær og 2,7 meter imellem spær. Lokalet fremstår med hvidmalede vægge og lyse lofter, mens gulvet er epoxymalet betongulv. Lokalet tilgås via en aflukket ”sluse”, som er forsynet med portadgang isat bygningens facade med målene 2,6 x 2,8 meter (h x b).
 
Fra ejendommens parkeringsplads mod Grenåvej er der adgang til en hall, som leder op til et åbent kontormiljø et halvt niveau oppe i bygningens høje stueplan. Herunder, i ejendommens underetage/ kælder, forefindes en dejlig kantine med opsat køkken. I den anden ende af bygningen mod Stavneagervej forefindes ejendommens andet kontorafsnit, som senest har været udlejet til klinikformål. Lokalerne har egen indgang og er smagfuldt istandsat med bl.a. flotte ”trægulvslignende” laminatgulve, akustikpaneler på flere vægge samt nyrenoverede toilet-/ badeværelser. Arealerne er disponeret med flere kontor-/ kliniklokaler i varierende størrelse, et te-køkken samt et mindre lager på ca. 30 m² med portadgang.
 
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
6.995.000,-
Pris pr. m² kr.
12.060,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.453,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
54,-

Lokalet

Etage areal
580 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Toilet
Hall
Kantine
Kælder
Laminatgulv
Parkeringsplads
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere