SENEST SET
FAVORITTER

Marøgelhøj 4, 8520 Lystrup

Blandet bolig-/erhvervsejendom - delvist udlejet

3.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000110Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Spændende blandet bolig-/ erhvervsejendom beliggende i Lystrup nord for Aarhus sælges. På matriklen forefindes en velholdt bolig samt en regulær erhvervsbygning opdelt i 3 lagerhaller. Boligen samt én af hallerne er udlejet. Den sektionsopdelte bygningsmasse gør ejendommen velegnet til opdeling og udlejning for investoren. Ejendommen henvender sig alternativt til virksomheden, som ønsker at erhverve eget domicil med udlejning af overskydende arealer.
 
Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde i Lystrup nord for Aarhus. Området ligger med kun 1,5 km. til Djurslandmotorvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Køretiden til ringvejssystemet rundt om Aarhus er blot ca. 10 minutter, mens Aarhus centrum/ havn nås på ca. et kvarter. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og Letbanetog.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 626 m² fremstår med pudsede murstensfacader og består overordnet set af en bolig på 120 m² og en erhvervsdel på 506 m². Herudover forefindes en lejlighed på 75 m² i boligens kælderetage, som dog ikke er godkendt til beboelse. Boligen inkl. kælderlejligheden samt én af hallerne er pt. udlejet.
 
Boligen er velholdt og fremstår lys og indbydende med en god rumfordeling. Arealerne fordeler sig på et dejligt køkken med flotte køkkenelementer og gode hvidevarer. Herudover større stue samt tilstødende spisestue med udgang til aflukket gårdhave. Huset rummer herudover to gode værelser samt et soveværelse med skabsvæg. Centralt i huset ligger et lækkert badeværelse med flotte elementer og vaskesøjle. Herudover forefindes et yderligere toilet i forbindelse med husets entré. Lejligheden, som er indrettet i boligens kælderetage, har egen indgang og indeholder to værelser, køkken med hvidevarer, større badeværelse med vaskesøjle samt toilet. Herudover forefindes et disponibelt-/ teknikrum.
 
Ejendommens erhvervsdel består overordnet set af et kontor- og velfærdsafsnit på ca. 79 m² og et isoleret lager-/ produktionsafsnit på ca. 427 m² fordelt på tre haller, hvoraf to er opvarmede. Hallerne udgør henholdsvis ca. 166 m², 119 m² og 142 m² og har intern forbindelse. Hallen på de 166 m² er udlejet, hvorved der resterer 340 m² i erhvervsbygningen til købers disposition fordelt på to lagerhaller på tilsammen 261 m² med tilhørende 79 m² kontor/ velfærd.
 
Hallerne er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde med op til 4,9 meter i kip og 3,2 meter i siderne. Taget er efterisoleret, og lofterne er akustikregulerende troldtektlofter. Gulvene er betongulve. To af hallerne har adgang via aluhejseporte i niveau med udvendigt terræn, som måler ca. 3,1 x 3,5 meter (h x b). Bygningen er desuden forsynet med udsugning og trykluft, og der vurderes at være indlagt forholdsvis meget strøm. Arealerne i erhvervsdelens kontor- og velfærdsafsnit er indrettet med to gode kontorer samt et mødelokale. Herudover forefindes en kantine med opsat te-køkken, toiletter samt bad- og omklædningsfaciliteter.
 
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
3.795.000,-
Pris pr. m² kr.
6.062,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.250,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
52,-

Lokalet

Etage areal
626 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2000 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Toilet
Gårdhave
Hall
Kantine
Mødelokale
Omklædningsfaciliteter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum
Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere