SENEST SET
FAVORITTER

Norringholmsvej 32, 8260 Viby J

Velholdt ejendom med mange anvendelsesmuligheder og flot

10.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000333Type : Hotel & Restaurant

Velholdt ejendom med mange anvendelsesmuligheder og flot beliggenhed

Helt unik ejendom med en fantastisk beliggenhed ved Brabrandsøen
 
Velholdt ejendom med mange anvendelsesmuligheder og flot beliggenhed ved Brabrandsøens bredder. Ejendommen er bygget op over et traditionelt bondegårdsmiljø og står fuldstændig flot og indbydende på en 6.250 kvadratmeter grund.
 
Et helt særligt sted på en sjældent god adresse som pt. benyttes til restaurant, café, fester, møder og workshops i salene med den unikke udsigt samt en hel etage til overnatning, plus en privatbolig.
 
Et smukt miljø for mennesker midt i naturen - oplagt til klassisk musik, jazz, digtoplæsning, vinsmagning, kunstudstillinger m.m. For den rette er her gode muligheder for at kombinere lukrativ forretning med sin store passion for god mad og glade gæster.
 
Ejendommen har gode sale til livets fester og arbejdslivets møder. Vel nok nogle af Aarhus’ smukkest beliggende sale med plads til 60 og 100 personer, samt 35 i cafelokalet. Udeservering til ca. 70 personer med mulighed for udvidelse. Fine faciliteter til at fylde med liv og alskens arrangementer, med smuk udsigt til natur, have, heste og sø gennem panoramavinduerne.
 
Veludstyret industrikøkken med plads til, at kokken og hele holdet kan udleve Jeres ønskede gastronomiske niveau. Kapacitet til at have tre selskaber samtidig. Køkkenet er smart indrettet med to anretterum, der gør arbejdet på tallerkenerne effektivt, helt tæt på selskaberne. Rigelig plads i de store ovne, samt køleskabe og opvaskelinje. Lageret er stort og med god plads.
 
Fem værelser er der på første sal af den restaurerede gård. Med fælles rum til TV, spisning, spil og læsning. Lyse enkle rum med indbyggede stiger og hemse. To badeværelser. Værelserne kan udlejes i forbindelse med diverse fester og arrangementer herunder konferencer og store møder.
 
I hovedhusets stueetage er indrettet en smuk privatbolig med flere gode værelser, badeværelse samt lyst og åbent køkken/alrum.
 
Ejendommen ligger direkte ned til Brabrandstien, med Aarhus’ smukkeste vilde natur med flot panoramaudsigt over området. Den 6.250 m2 parklignende have står med bl.a. indbydende pergola, skov, bålsteder, terrasser, solrige og skyggefulde steder og petanquebane.
Den smukkeste natur og alligevel tæt på Aarhus’ centrum og ikke langt fra afkørslen på motorvejen og i nærheden af offentlig transport.
 
Der er anlagt parkering til 34 biler på ejendommen.

Forslag til anvendelse

Café
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
10.000.000,-
Pris pr. m² kr.
14.430,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.985,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
91,-

Lokalet

Etage areal
693 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gård
Parkering
Køkken

Teknik

Køleskab
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere