SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksgade 2, 8000 Aarhus C

Attraktiv erhvervsandel i Aarhusgaarden

3.298.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000395Type : Detailhandel/butik

 

Introduktion
Sjældent udbudt erhvervsandel i Frederiksgade sælges !
 
Beliggenhed
Vi har fået fornøjelsen af, at udbyde nærværende butik til salg. Beliggenheden udmærker sig ved at være en del af det helt naturlige strøgforløb, og med kort afstand til rigtig gode parkeringsfaciliteter samt offentlige transportmuligheder. Butikken ligger med facade direkte ud til Frederiks-gågade lige overfor Espresso House og Normal samt nabo til bl.a. Lindberg Optik. Placeringen appellerer til dig, som ønsker en butik i hjertet af Aarhus og til dig som ønsker at eje fremfor at leje.
 
Beskrivelse
Butikken er opført med en velprofileret ensartet og elegant facade ud til Frederiksgade med central indgang. Der er i forbindelse med facaden opsat en udstillingsmontre, som kan anvendes til yderligere eksponering af varer. Facaden er for kun et par års tid siden blevet renoveret og fremstår flot og indbydende med et markant udtryk. Butikken er regulært indrettet med et salgsareal i stueplan på ca. 85 m², der med en rigtig god loftshøjde, giver en ekstra god fornemmelse af plads.
 
Der er fra stueplan direkte nedgang via trappe til den gode kælder på ca. 90 m², som udover lagerplads har et større the-køkken/personalerum samt adgang til toilet. Butikken er særdeles indretningsvenlig til de fleste brancher, og der er mulighed for at åbne op til 2 vinduer mod gården, hvis kommende ejer ønsker endnu mere naturligt lys i lokalerne
 
Erhvervsandelen er en del af den velfungerende Andelsboligforening Aarhusgaarden, som er én af de mest solide andelsforeninger i Aarhus. Butikken har mange anvendelsesmuligheder, dog kan der ikke etableres restauration af nogen art jf. andelsboligforeningens vedtægter.
 
For nærmere information omkring foreningen kontakt venligst medvirkende ejendomsmægler, som kan levere yderligere oplysninger herom. For spørgsmål eller ønske om fremvisning kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller mail: lars.kjaer@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
3.298.000,-
Pris pr. m² kr.
18.846,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
175 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Parkeringsfaciliteter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere