SENEST SET
FAVORITTER

Mårumvej 32, 3230 Græsted

Natur smuk grund til boligbyggeri

8.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9450000201Type : Grunde

Boligbyggeri i smukt naturområde tæt på Græsted By og Gribskov. Optil 4.410 m²

Græsted er en del af Region Hovedstaden og er beliggende i Gribskov Kommune, Nordsjællands største kommune med ialt 41.547 indbyggere (2023)
 
Græsted har 2 togstationer (grisen) til Hillerød og Helsingør via Gilleleje samt flere busforbindelser.Det tager kun 10 min i bil til Hillerød motorvejens forlængelse, ca. 15 min. til Hillerød, ca. 40 min. til København, udenfor myldretiden. 
 
Grunden er placeret i et boligområde, tæt på Græsted By, natur smukt beliggende med flere søer og et rigt dyreliv. Området indgår i en strukturplan, som er opdelt i 4 boligområder, der er placeret med et størst muligt hensyn til natur og landskab. Der er to delområder, et bolig og et vådområde, hvor boliger placeres med udsigt til naturområde og grønne fællesarealer. 
 
Omhandlende bebyggelsesområde nr. 1 er meget fleksibelt mht. boligtyper pga. det relativt flade landskab og nærheden til Mårumvej. Grunden er underlagt Lokalplan nr. 16.33 for boligområde (nord) i Breddam, Græsted.Område 1 er udlagt til helårsbeboelse evt. kombineret med erhverv som drives af ejer af boligen. Der er mulighed for opførelse af åben-lav bebyggelse i form af fritliggende enfamiliehuse eller tæt-lav bebyggelse i form af dobbelt, række eller klyngehuse samt evt. fælleshus og daginstitution.
 
Facts iflg. gældende lokalplan:
* Grund: 12.606 m² 
* Bebyggelsesprocent: fritliggende parcelhus 25% og for dobbelt eller klyngehus 35% dvs. bebyggelsesmulighed: 3.151/4.412 m².
* Højde: 1½ etage
* Mindste grund størrelse til enfamiliehuse: 700 m²* Mindste grund størrelse til tæt lav-lav bebyggelse: 400 m² del af grundareal kan udgøre fællesareal
* Vej adgang må kun ske fra Mårumvej * krav til parkering: fritliggende parcelhus 2 stk. og Dobbelt/række/klyngehus 1½ på egen grund eller fælles parkeringsanlæg
* Naturbeskyttelse af eksisterende søer og vådområder m.v., herunder beskyttelse af truet spidssnudet frø, dvs. der skal gives dispensation til ændringer i tilløbs- og afløbsforhold, udgravning og tilfyldning, tilplantning, fældning af buske og træer og anden naturpleje.
* I lokalplansområdet findes arealer med bundforhold, der kan vanskeliggøre anlægsarbejder. I disse områder skal funderingsformen godkendes af Byrådet.

Økonomi

Pris i kr.
8.000.000,-
Pris pr. m² kr.
635,-
Årlige driftsudgifter kr.
8.723,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
12606 m²

Faciliteter

Fællesareal
Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere