SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 26B, 4050 Skibby

Spændende blandet bolig og erhverv

4.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600138-boligType : Andre typer

Bolig-, kontor-, lager- og værkstedsenheder med mange forbedringer bl.a. varmepumper, køkken, bad, porte m.v.

Ejendommen, Industrivej 26A+B, udbydes både som bruger- og/eller investeringsejendom. En del af ejendommen benyttes i dag af sælger selv (bolig, kontor og en del af lageret). Sælger er fleksibel, hvorfor ejendommen kan overtages til eget brug (sælger flytter), eller helt eller delvist som investeringsejendom fuldt udlejet (sælger bliver som lejer).

Ejendommens boligenhed rummer 247 m² boligareal i ét plan. Boligen fremstår i pæn stand både ude og inde med en række opdateringer i nyere tid, herunder nyere gulve, nyt stråtækt loft, nyere badeværelse, delvist nyt tag og ny luft-til-vand varmepumpe. Til boligen hører en række attraktive faciliteter såsom lukket gårdhave med pool, 35 m² udestue, overdækket terrasse, skur m.v. Boligen har egen indgang.

Ejendommens kontorenhed rummer 176 m² og kan tjene flere anvendelsesformål. Kontordelen er indrettet med flere toiletter og et nyere køkken. Ligeledes findes to lukkede kontorrum og et stort åbent kontor/gildesal.

Ejendommens lager- og værkstedsenheder rummer i alt 833 m² overvejende bestående af attraktive højloftede, isolerede og opvarmede lagerhaller og værksteder med porte. Lagerdelen anvendes dels af sælger selv og dels til udlejning. Kontraktuelt er der udlejet 325 m² til 4 lejere som alle har egen indgang. Sælger disponerer over 508 m² som kan frigøres til eget brug eller udlejes. Lager-/værkstedshallerne er opdateret med bl.a. nye vinduer, varmepumper mv. Den bagerste lagerhal er endvidere indrettet som et yderst attraktivt kontorafsnit med køkken, bad, egen indgang og gårdhave.

Ejendommens grundareal andrager 3.444 m². Alle enheder har egen indgang mens den befæstede, brede indkørsel sikre gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Udvendigt er ejendommen bl.a. opdateret med ny stålbeklædning som gør, at den fremtræder mere indbydende. Alt i alt en super spændende ejendom med fleksible anvendelsesmuligheder. Se afsnit vedr. rentabilitet og lejeoversigt for et skematisk overblik over de udlejede arealer.

Ring til os og hør nærmere!

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
4.900.000,-
Pris pr. m² kr.
3.901,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1256 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3444 m²

Faciliteter

Bad
Gårdhave
Parkeringsforhold
Terrasse
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere