SENEST SET
FAVORITTER

Smidstrupvej 22, 9760 Vrå

Multianvendeligejendom i særklasse med unik bolig, stor kont

10.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8753 XX XX Se nummer
E-mail xx@thomas-risager.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: ERH10106Type : Andre typer

Multianvendeligejendom i særklasse med unik bolig, stor kontorbygning og ny maskinhal

Med sin beliggenhed centralt mit i Vendsyssel, kort afstand til motorvejen, korte rejsetider qua timedrift fra togstationen i Vrå mod Ålborg, Hjørring, Frederikshavn og Hirtshals samt kun 15. min kørsel til Danmarks bedste badestrand i Løkken, er der tale om en af landsdelens helt unikke ejendommen, som byder på en bred vifte af spændende anvendelsesmuligheder til dig som søger en ejendom, hvor du kan kombinere en bolig i liebhaverklassen med muligheden for at drive mange former for liberalt erhverv, små industri, håndværks- udviklings-/handelsvirksomhed fra adressen. Ejendommens bygninger er i en klasse for sig selv og via den flotte port ude ved vejen kører du ad en lille allé ned til den gennemmoderniserede villa, som ligger med den flottest panoramudsigt ud over teglværkssøen.

Straks du træder ind i den store lyse hall i villaen, springer panoramaudsigten over din helt egen sø dig i øjnene og bliver din ledsager, hvad enten du opholder dig i det lækre køkken med smukke elementer i røget eg fra Svane eller den store spisestue med direkte forbindelse til den hyggelige nedsænkede opholdsstue. Ligesom der også fra forældreafdelingen med eget walk-in samt tilhørende lækkert badeværelse med bruseniche og sågar fra badekarret kan nyde spillet og de changerende farver i søen samt livet omkring denne.

Fra hall'en er der adgang til et dejligt værelse samt gæstebadeværelse. Fra fordelingsgangen er der adgang til endnu et dejligt værelse samt et stort bryggers. Noget er som er med til at sætte kronen på værket i selve villaen er den eminent flotte vinstue, hvor der også er kræset om detaljerne og for den rigtige køber, er dette det måske absolutte bedste rum i ejendommen. På villaens østside er der etableret en stor og flot træterrasse, der er hævet over niveau og med fantastisk udsigt over søen. Desuden er der ligeledes terrasse mod vest.

Ejendommens bygningssæt består ydermere af en total renoveret kontorbygning med alverdens anvendelsesmuligheder herunder også som ekstra bolig, hvis man ønsker at bo 3 generationer på ejendommen.

Denne bygning er indrettet med stort kontorområde, en produktions-/lager del der ligeledes kan anvendes til kontor. Køkken med alt i hårde hvidevarer, toilet og bade- faciliteter samt disponibelt rum. En yderst charmerende løsning i ejendommen, er spindeltrappen op til spiret, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området.

Det som bringer graden af anvendelsesmulighederne for denne ejendom op i den absolutte top, er den isolerede maskinhall på 1950m2, som er opført i 2023. Hallen har egen indkørsel fra Smidstrupvej og ligger således at boligen samt kontorbygningen ikke generes af de aktiviteter som forgår ved brug af hallen. I forbindelse med opførelsen af hallen blev der ligeledes lavet stort asfalteret areal omkring maskinhallen, samt overdækket vaskeplads på 150m2 .

Desuden er der på ejendommen en stor garage med 3 porte.

Ejendommen er beliggende lige udenfor Vrå som er en mindre by beliggende i Hjørring kommune i Vendsyssel, Nordjylland, Danmark. Hjørring kommune, der er et internationalt logistisk-knudepunkt med Hirtshals havn og passager-/fragtruter til Norge, Færøerne og Island, har et meget innovativt udviklingsmiljø indenfor den maritime miljøforskning og grøn udvikling, med DTU Aqua og Green Port North i spidsen. Endvidere har mange grønne virksomheder indenfor energi etableret sig i Hjørring Kommune.

Byen har en historie, der strækker sig tilbage i tiden og fra stationsby har udviklet sig til et lokalt center for handel, kultur og samfundsliv. Vrå er i kraftig vækst som ungdoms- og pendlerby, og i perioden fra 2007 samt i perioden frem til 2035 er det den by i Hjørring kommune der forventes størst vækst, da byen byder på nyopført skole, landsdelens bedste sportsfaciliteter i Idrætscenter Vendsyssel, supermarkeder, og kulturelle centre, der bidrager til det daglige liv for byens borgere.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Pris i kr.
10.800.000,-
Pris pr. m² kr.
4.006,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.069,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
16,-

Lokalet

Etage areal
2696 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
55398 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Hall
Opholdsstue
Terrasse
Port
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere