SENEST SET
FAVORITTER

Sct. Laurentii Vej 54, 9990 Skagen

Historisk ejendom i hjertet af Skagen

11.795.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E4175Type : Hotel & Restaurant

Restaurationsejendom i hjertet af Skagen

Denne historiske ejendom, der oprindeligt var en del af den gamle Kappelborgskole, og nu er integreret i Kulturhus Kappelborg, er placeret på en af Skagens mest eftertragtede adresser. Ejendommen huser en veletableret restaurant med stort potentiale. Lokalerne er flotte og rummelige, med kapacitet til omkring 200 gæster indendørs, suppleret af en stor terrasse med udsigt over Springvandspladsen.

Bygningerne er opført i 1900 og løbende renoveret og moderniseret, og ejendommen fremstår i flot original stand med røde mursten, hvide sprossede vinduer og et rødt tegltag. Der er gode lager- og personalefaciliteter, og på 1. sal er der mulighed for at omdanne 270 m² til en stor bolig. Ejendommen har ca. 13 parkeringspladser.

Restauranten er udstyret med et moderne, funktionelt køkken samt opdaterede el- og vandinstallationer. Der er et velindrettet barområde med god logistik i forhold til køkkenet. Terrassen mod Springvandspladsen har cirka 150 overdækkede pladser, udstyret med parasoller med indbygget lys og varme. Den østlige terrasse, der vender mod Kulturhus Kappelborg og byens legeplads, har yderligere cirka. 60 pladser med store parasoller med indbygget lys og varme. Terrassen udgør ca. 288 m².

Ejendommen har en optimal placering midt på gågaden, og tæt ved Torvet og Kulturhus Kappelborg, som året rundt tilbyder koncerter, udstillinger, biograf, sociale aktiviteter, legeplads og skaterpark.

Dette er en sjælden mulighed for at overtage en succesrig forretning i et af Danmarks mest populære ferieområder. Ejendommen kan overtages med eller uden den eksisterende restaurant, hvilket giver mulighed for at realisere et nyt restaurantkoncept på denne attraktive adresse.

Der er mulighed for at omdanne 1. sal af ejendommen til en luksusbolig med en stor tagterrasse. 1. sal, som i dag er registret til undervisning og forskning, strækker sig over 270 m², med god loftshøjde og stort potentiale for at skabe en enestående bolig på en af gågadens absolut bedste placeringer. Se lokalplan SKA.C.03.02.01 Sct. Laurentii Vej 54 i Skagen.

Der er mulighed for at indgå en lejekontrakt med den nuværende ejer af restauranten eller realisere et nyt café- eller restaurantkoncept.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Café

Økonomi

Pris i kr.
11.795.000,-
Pris pr. m² kr.
11.233,-
Årlige driftsudgifter kr.
176.121,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
168,-

Lokalet

Etage areal
1050 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2074 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Tegltag
Terrasse
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere