SENEST SET
FAVORITTER

Halkærvej 41, 9240 Nibe

Spændende erhvervsejendom med mange muligheder

675.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KJ198Type : Detailhandel/butik

Mange anvendelsesmuligheder

Midt i Bislev tæt på Nibe og med en meget synlig beliggenhed, udbydes denne erhvervsejendom, som byder på nogle spændende erhvervslokaler, som kan bruges til mange formål. Det har tidligere været brugt som lageropbevaring til en onlinevirksomhed og til motorcykelforhandler - mulighederne er mange.

Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen, som ligger tæt ved Nibe, 22 km fra Aalborg og 16 km fra motorvej E45. Herudover gode parkeringsforhold ved ejendommen.

Der er kundeadgang til butikken fra ejendommens facade ud mod gaden via overdækket indgangsparti. I ankommer i et stort butikslokale, hvor kun fantasien sætter grænser. Perfekt til lager, butik, værksted eller lignende. Videre ind i butikken er der yderligere et lokale med elektrisk port - perfekt til vareindlevering mv. Foruden de nævnte lokaler er der et stort lokale mere med tekøkken, et kontor, baggang og toilet.

Beliggenheden tæt på Limfjorden ved Nibe Bredning betyder, at der kommer mange turister til området, hvorfor en anvendelse med tilknytning til turisterhvervet også kunne være en oplagt mulighed.

1. salen kan evt. også udnyttes, men såfremt man ønsker dette godkendt til fx beboelse, skal kommunen forespørges. I dag fremgår 40 m2 på loftet, som erhvervsareal. Der kan evt. også være mulighed for at ombygge ejendommen til boligformål, såfremt man har kommunens tilladelse - her er altså tale om en ejendom med uendelige muligheder. Tidligere har Brugsen benyttet 1. salen til beboelse.

Ejendommen opvarmes med en nyere luft-til-luft varmepumpe og nyere pillefyr. Herudover er der kommet nye vinduer med energiglas på hele forsiden af huset i 2020.

Kontakt Karina for at høre nærmere vedr. ejendommen.
Karina@minbolighandel.dk
40126712

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
675.000,-
Pris pr. m² kr.
1.212,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.163,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
31,-

Lokalet

Etage areal
557 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1287 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Tekøkken
Parkeringsforhold
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere