SENEST SET
FAVORITTER

Bjerringbrovej 122, 2610 Rødovre

2 BOLIGER OG ERHVERVSEJENDOM

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: EB457HBSBType : Andre typer

UNIK MULIGHED FOR HÅNDVÆRKER ELLER INVESTOR

Unik erhvervsejendom med 2 boliger til salg i eftertragtede erhvervsområde Islev. Velkommen til Bjerringbrovej 122 Rødovre

Er du håndværksmester på udkig efter en kombineret bolig og erhvervsejendom, eller ønsker du at drive udlejningsvirksomhed med en central beliggenhed? Så er denne enestående ejendom i det eftertragtede erhvervsområde Islev / Rødovre den perfekte mulighed for dig!

Beliggenhed:
Ejendommen er strategisk placeret i Islev, tæt på motorvejsnettet i et område kendt for sin erhvervsvenlige atmosfære og gode infrastruktur. Beliggenheden giver nem adgang til både København og omegn.

Ejendommen:

Boliger: To rummelige og velholdte boliger, som er i god stand. Ideelle til både egen beboelse og udlejning til fx. lærlingen eller værkfører.
Erhvervsdel: Større erhvervsbygning med høj kælder, der giver optimale muligheder for opdeling og fleksibel udnyttelse. Den gennemtænkte planløsning sikrer effektiv brug af hver kvadratmeter.
Planløsning: Erhvervsdelen er designet med en super god planløsning, der gør det let at tilpasse lokalerne til forskellige erhvervsformål.


Med fleksibilitet har du mulighed for at kombinere bolig og erhverv på én adresse, hvilket giver praktiske og økonomiske fordele.
Ejendommen er velegnet til opdeling, hvilket giver mulighed for at tilpasse arealerne efter specifikke behov. Begge boliger er i god stand, hvilket gør dem klar til indflytning eller udlejning med det samme.
Målgruppe: Ejendommen henvender sig både til håndværksmesteren, som har brug for et centralt erhvervsområde med gode faciliteter, og til dig, der ønsker at drive en udlejningsvirksomhed med en attraktiv beliggenhed.
Muligheder:
Denne ejendom tilbyder en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Den er ideel for håndværksvirksomheder, der har brug for både lager, kontor og boligfaciliteter, samt for investorer, der ønsker at udleje boligerne og erhvervsdelen separat eller samlet.

Kontakt:
For yderligere information eller for at arrangere en fremvisning, kontakt venligst: Ejendomsmægler, Benjamin Sabani på mobil 41 666 273 el mail: sabani@minbolighandel.dk. Erik Berg på mobil 40304075. Mail: Erik@minbolighandel.dk

Grib chancen for at investere i en unik kombination af bolig og erhverv i et af Rødovres mest eftertragtede områder. Denne ejendom tilbyder fleksible løsninger og en fremragende beliggenhed - perfekt til både erhverv og boligformål. Lad denne enestående mulighed blive din!

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
10.301,-
Årlige driftsudgifter kr.
97.216,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
154,-

Lokalet

Etage areal
631 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1293 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere