SENEST SET
FAVORITTER

Englandsvej 386 m.fl., 2770 Kastrup

Værksteds- og udstillingsejendomme med optimal beliggenhed

28.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Michael Peter Hansen
Telefon +45 2447 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: C-015637Type : Lager & Produktion

 

Området

Ejendommene ligger i Erhversvområdet Bjørnbaksvej, der er præget af automobilbranchen med dertil hørende værksteder, detailhandel og anden service.

Ejendommene har således en attraktiv placering med blot 1 km til hhv. Tårnby Station og Øresundsmotorvejen samt få minutters kørsel til Københavns Lufthavn. Vestamager Metro ligger 2,3 km væk, hvorfra der er nem og hurtig adgang til Københavns centrum.

Amager Strandpark kan nås på under et kvarter i bil og tilbyder et varieret udvalg af fritidsaktiviteter, herunder badning, solbadning, windsurfing og kitesurfing. Der er også legepladser, grillpladser og en hundepark i området.

Kastrup er kendt for sin rolle som Københavns Lufthavns hjemsted, men rummer også et mangfoldigt lokalsamfund og et smukt naturområde. Kastrup er en moderne bydel med et bredt udvalg af faciliteter, herunder skoler, institutioner, butikker og restauranter. Lufthavnen er fortsat en vigtig drivkraft for byens økonomi, og Kastrup er et attraktivt sted at bo for folk, der arbejder i transport- og logistikbranchen.


Beskrivelse

Ejendommene er en traditionel bilforhandler med facade ud til den trafikerede Englandsvej. Området er generelt kendetegnet ved bilsalg. Ejendommene er fordelt med 3 bygninger på 2 matrikler og adresser, hhv. Englandsvej 386 og Hørby Alle 10. Der er optimale tilkørselsforhold til ejendommene, ligesom alle udearealer er befæstede. Ejendommene er endvidere indhegnet.

Englandsvej 386

Ejendommen ligger med synlig facade ud til Englandsvej samt med et befæstet areal foran facaden. I den forreste del af bygningen er der indrettet showroom og dermed mulighed for biludstilling både inde og ude. Showroomet fremstår lyst med højt til loftet og ovenlysvinduer, som sikrer optimalt lysindfald. I forlængelse af showroomet er der indrettet administration på 1. salen og velfærdslokaler i stueetagen.

Fra showroomet er der direkte adgang til ejendommens personbilsværksted. Værkstedet er indrettet med udsugning og 6 gulvlifte samt to stående lifte. I forlængelse af værkstedet er der indrettet lager med tilhørende lagerreoler.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt.

Hørby Alle 10

Ejendommen er en ældre værkstedsejendom med tilhørende bolig og administration. Værkstedsdelen er beklædt med metalprofilplader samt tre porte, hvoraf to porte er høje med mulighed for, at større biler, kassevogne og evt. lastbiler kan komme ind.

Ejendommen fremstår af ældre dato, men er overordnet set i pæn stand.


Ejendommene er undtaget for energimærke.


  • Samlet etageareal: 2.071 m²
  • 2 ejendomme, der sælges samlet
  • Gode tilkørsels- og oplagsarealer
  • 1 km. til Øresundsmotorvejen og Tårnby Station
  • Samlet pris: 28.500.000 kr. kontant

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
28.500.000,-
Pris pr. m² kr.
13.761,-
Årlige driftsudgifter kr.
440.309,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
213,-

Lokalet

Etage areal
2071 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4082 m²

Faciliteter

Udearealer
Port
Lager

Teknik

Lift
Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Lager & Produktion / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere